Λουκέτο από σήμερα στο Alemagou στην Μύκονο - Δύο μήνες κλειστό το beach bar της Φτελιάς

Λουκέτο από σήμερα στο Alemagou στην Μύκονο - Δύο μήνες κλειστό το beach bar της Φτελιάς Facebook Twitter
0

Κλειστό για περίπου δύο μήνες αναμένεται να είναι το Alemagou στη Μύκονο, το οποίο από σήμερα είναι άδειο καθώς εφαρμόζεται το πρόστιμο και η επιβολή λουκέτου λόγω παραβίασης μέτρων κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Το φημισμένο beach bar στην παραλία Φτελιά στη Μύκονο, ήταν η πρώτη επιχείρηση η οποία απασχόλησε την επικαιρότητα μετά το πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ καθώς και το «λουκέτο» 60 ημερών, όπως ακριβώς ορίζει η σχετική νομοθεσία για μη τήρηση των προβλεπόμενων κανονισμών προστασίας και διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Το Mykonos Live TV βρέθηκε στο Alemagou και με την κάμερά του κατέγραψε το κατάστημα που ήταν άδειο από προσωπικό και πελάτες. Καρέκλες και μαξιλάρια μαζεύτηκαν, ενώ τα ηχεία σκεπάστηκαν με σακούλες. Υπενθυμίζεται ότι το Alemagou στο οποίο κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος παρατηρήθηκαν εικόνες συνωστισμού, συνέχισε την λειτουργία του μέχρι χθες προκειμένου να ασκηθεί έφεση, βάσει της νόμιμης διαδικασίας. Ωστόσο, στο απόηχο όσων έγιναν στην Μύκονο και σε άλλες περιοχές της χώρας, εκδόθηκε νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία οι επιχειρήσεις που διαπιστώνεται ότι δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό κλείνουν άμεσα, ακόμη κι αν είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έφεσης ή προσβολής της σχετικής απόφασης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Ελλάδα / Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Οι δυο τους αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας, του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και του επιστάτη του στη Φοινικούντα
LIFO NEWSROOM
Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM