ΑΠΘ: Πάρτι με δεκάδες άτομα - Προβληματισμός για τον συνωστισμό (Βίντεο)

ΑΠΘ: Πάρτι με δεκάδες άτομα - Προβληματισμός για τον συνωστισμό (Βίντεο) Facebook Twitter
0

Παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών ότι νέες «εστίες κορωνοϊού» μπορούν να εμφανιστούν σε σημεία όπου παρατηρείται συνωστισμός, διάφορα πάρτι με δεκάδες άτομα διεξάγονται, με πιο πρόσφατο αυτό στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σε πάρτι που, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, θύμιζε εποχές προ κορωνοϊού, παραβρέθηκαν δεκάδες άτομα χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο προφύλαξης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πάρτι έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής και παραβρέθηκαν πολλά νεαρά άτομα, το ένα δίπλα στο άλλο και οι περισσότεροι έμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΑΠΘ: Πάρτι με δεκάδες άτομα - Προβληματισμός για τον συνωστισμό (Βίντεο) Facebook Twitter

Μάλιστα το γεγονός κατήγγειλε με ανάρτησή του στο Facebook o συγγραφέας Ευάγγελος Χεκίμογλου, ο οποίος υποστήριξε ότι ήταν μάρτυρας των όσων συνέβαιναν στο πάρτι.

«Από χτες το βράδυ μέχρι και σήμερα το πρωί (5. 15πμ) πραγματοποιείται πάρτι μέσα στο Αριστοτέλειο. Όπως διαπίστωσα ιδίοις όμμασι (έχοντας ξυπνήσει από την εκκωφαντική μουσική, καίτοι κατοικώ σε ικανή απόσταση), η παρουσία φοιτητών ήταν μεγάλη. Δεκάδες αποχωρούσαν πριν από ολίγου, περπατώντας στην λεωφόρο Καραμανλή, αλλά εξακολουθεί η μουσική και ο κραδασμός». Στη συνέχεια αναρωτιέται εάν το... Αριστοτέλειο Club έχει ασυλία και δεν παρενέβησαν οι αρχές, όπως στη Μύκονο και στον Άλιμο. «Δεν κολλάνε covid19 στα άγια χώματά του, ή δεν υφίσταται κοινή ησυχία οσάκις πρόκειται για δωρεάν σπουδάζοντες φοιτητές.

Ο κ. πρύτανης ήταν εκείνος που έδωσε άδεια για να γίνει πάρτι με μεγάλη προσέλευση; Και αν όχι ποιος; Αν πάλι δεν δόθηκε άδεια από κανένα, ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι φοιτητές που αυθαιρέτως μετέτρεψαν το πανεπιστήμιο σε Μύκονο; Υπάρχει εισαγγελέας να ασχοληθεί με το θέμα;». 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ