Στη Δικαιοσύνη ο Σύνδεσμος Σύρων για το νεκρό βρέφος: «Θα ελεγχθούν οι ιατροδικαστές που βιάστηκαν»

Στη Δικαιοσύνη ο Σύνδεσμος Σύρων για το νεκρό βρέφος: «Θα ελεγχθούν οι ιατροδικαστές που βιάστηκαν» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Σύνδεσμος Σύρων στην Ελλάδα θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για την υπόθεση του θανάτου του 11 μηνών βρέφους μετά το εισαγγελικό πόρισμα που κατέρριψε τις πρώτες εκτιμήσεις για σεξουαλική κακοποίηση. 

«Δυστυχώς βιάστηκε ο ιατροδικαστής και έβγαλε πόρισμα τις πρώτες ώρες και επέμεινε πως αναμφίβολα υπήρχε σεξουαλική βία στο κοριτσάκι. Ευτυχώς επέμενε η Ελληνική Αστυνομία, να ψάξει εις βάθος την αλήθεια και κατάφερε να βγει η αλήθεια» ανέφερε ο Αρουάν Μπάκρι, δικηγόρος της οικογένειας του βρέφους.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πέρασαν οι άνθρωποι αυτοί. Έκανα τα παράπονά μου για τις ατυχείς δηλώσεις των ιατροδικαστών. Ενώ τον συγχώρεσε ο συμπατριώτης μου, εγώ θα τον κυνηγήσω μέχρι τέλους. Θα πρέπει να πληρώσει για όλη αυτή την ταλαιπωρία. Να ζητήσει ο Μπουζιάνης δημόσια συγγνώμη και θα τελειώσει εκεί η ιστορία»,πρόσθεσε ο ίδιος. 

Ο πατέρας του βρέφους σχολίασε πως «φάνηκε ξεκάθαρα η αλήθεια και με τη βοήθεια του ιατροδικαστή – τεχνικού συμβούλου της οικογένειας», αλλά πρόσθεσε πως «γίνονται λάθη από τους ανθρώπους» και γι αυτό δεν θέλει να προχωρήσει σε μήνυση, τονίζοντας όμως πως κάποιοι «έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα».

«Ήταν μεγάλο χτύπημα για εμάς. Αν είναι δυνατόν έλεγα. Είναι δυνατόν 10 μηνών το κοριτσάκι μου να έλεγαν ότι το βίασα; Δεν πίστευα στα αυτιά και στα μάτια μου. Πληγώθηκε και ψυχικά ήταν ράκος η γυναίκα μου. Ήταν σίγουρη πάντως ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος αλήθειας», ανέφερε ο πατέρας για την σύζυγό του, που είναι έγκυος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σύρων στην Ελλάδα δήλωσε πως κινηθεί δικαστικά για την υπόθεση, ζητώντας να ελεγχούν οι ιατροδικαστές που βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα.

«Ο συμπατριώτης μου τους συγχώρεσε, έκανε κάτι δηλώσεις και ανέφερε ότι δικαιώθηκε αλλά εμείς, ο σύνδεσμος των Σύρων στην Ελλάδα θα το κάνουμε για να δώσουμε μάθημα ότι πρέπει να σκέφτονται πριν μας χαρακτηρίσουν βιαστές των παιδιών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM