Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους, ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος» και οι δυο γυναίκες που συνελήφθησαν την Πέμπτη από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία

 

Ο εισαγγελέας άσκησε χθες σε βάρος τους ποινικές διώξεις για δέκα αδικήματα - τα περισσότερα σε βαθμό κακουργήματος. Μεταξύ άλλων, κατηγορούνται για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, συμμετοχή σε διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία και παράνομη κατοχή και μεταφορά πολεμικού υλικού.

 

Πριν από λίγο, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία τα στοιχεία των πλαστών ταυτοτήτων που είχαν πάνω τους ο τοξοβόλος και οι δυο γυναίκες.

 

Συγκεκριμένα μετά την σύλληψη τριών ατόμων από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών:

 

Α.) Τα στοιχεία ταυτότητας των συλληφθέντων:

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Ιωάννης του Χαραλάμπους και της Γεωργίας, γεν. 31-05-1988 στο Μαρούσι Αττικής,

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνα του Ανδρέα και της Μαρίας γεν. την 21-11-1992 στην Αθήνα Αττικής και

ΒΑΛΑΒΑΝΗ Δήμητρα-Ευδοξία του Βασιλείου και της Χρυσούλας, γεν. 21-09-1994 στην Αλαχούα Φλώριδα Η.Π.Α.

Β.) Φωτογραφία καταφανώς πλαστού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας με αριθμό ΑΒ 931807, που φέρεται να εκδόθηκε την 22/07/2011 από το Τμήμα Ασφαλείας Πειραιά, υπό στοιχεία ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ και της ΜΑΡΙΑΣ γεν. 23/10/1987 στον Πειραιά Αττικής, δημότης Πειραιά.

Το συγκεκριμένο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας φέρει φωτογραφία του συλληφθέντα ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη.

 

 

 

 

 

 

 

Γ.) Φωτογραφία καταφανώς πλαστού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας με αριθμό ΑΕ 112238, που φέρεται να εκδόθηκε την 18/02/2015 από το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιουπόλεως, υπό στοιχεία ΛΑΜΠΙΡΗ ΖΩΗ του ΠΕΤΡΟΥ και της ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, γεν. 17/07/1989 στο Χολαργό Αττικής, δημότης Ηλιουπόλεως Αττικής.

Το συγκεκριμένο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας φέρει φωτογραφία της συλληφθείσας ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνας.

 

 

 

 

 

 

 

Δ.) Φωτογραφία καταφανώς πλαστού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας με αριθμό ΑΗ 763219, που φέρεται να εκδόθηκε την 26/02/2017 από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, υπό στοιχεία ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ και της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ, γεν. 03-09-1996 στο Αμαρούσιο Αττικής, δημότης Αμαρουσίου Αττικής.

Το συγκεκριμένο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας φέρει φωτογραφία της συλληφθείσας ΒΑΛΑΒΑΝΗ Δήμητρας-Ευδοξίας.

 

 

 

 

 

 

 

Τα 5 κλειδιά και τα κινητά τηλέφωνα

 

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν τις πόρτες που άνοιγαν τα πέντε κλειδιά, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει έρευνες σε τέσσερα σπίτια συγγενών, χωρίς κάποιο εύρημα. Στο μικροσκόπιο έχουν τεθεί και τα πέντε κινητά τηλέφωνα που είχαν ανοικτά.

 

Είναι περισσότεροι

 

Κρίνοντας από τα πολλά, αντρικά ρούχα διαφορετικών μεγεθών που βρέθηκαν στο τζιπ, η αντιτρομοκρατική υποπτεύεται πως υπάρχουν και άλλοι συνεργοί, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι, αφού πρόκειται για ρούχα που δεν κάνουν στους τρεις συλληφθέντες. Το smartphone και τα τέσσερα ακόμη κινητα τηλέφωνα που ήταν σε λειτουργία, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Με ποιους επικοινωνούσαν και τι σχεδίαζαν; Σύμφωνα με πληροφορίες στα κινητά έχει ήδη βρεθεί «χρήσιμο υλικό».

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr