Μοτοσικλετιστής έτρεχε με 200χλμ/ώρα στο αντίθετο ρεύμα της Βουλιαγμένης

Μοτοσικλετιστής έτρεχε με 200χλμ/ώρα στο αντίθετο ρεύμα της Βουλιαγμένης Facebook Twitter
0

Επιχείρηση αιφνιδιαστικών ελέγχων κάνει η Τροχαία Αττικής, τα τελευταία δύο 24ωρα, σε μία προσπάθεια να περιορίσει τους αυτοσχέδιους, παράνομους αγώνες ταχύτητας και αλλά και τα περιστατικά ηχορύπανσης. 

Η Ομάδα Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) έκανε ελέγχους στον Λυκαβηττό και στην Βουλιαγμένη με ορισμένες από τις παραβάσεις που διαπιστώθηκαν πραγματικά να σοκάρουν. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός 31χρονου στην περιοχή της Βουλιαγμένης ("RIBAS"), που έτρεχε με 200 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με μοτοσικλέτα 1.300 κ.ε.

Η μοτοσικλέτα δεν είχε πινακίδα κυκλοφορίας και ο οδηγός παραβίασε διαδοχικά τρεις ερυθρούς σηματοδότες διαδοχικά πριν συλληφθεί από την αστυνομία. Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και οδηγήθηκε, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.

Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις (διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.440 ευρώ, αφαίρεση άδειας οδήγησης και κυκλοφορίας για χρονικό διάστημα άνω των 2 ετών, λόγω συμπλήρωσης βαθμών Σ.Ε.Σ.Ο. [point system]).

Συνολικά διενεργήθηκαν 552 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών οχημάτων και βεβαιώθηκαν 228 παραβάσεις, (υπερβολικοί θόρυβοι, παραβίαση κόκκινου, φιμέ τζάμια, επικίνδυνη οδήγηση, ανασφάλιστα οχήματα, κράνη, ζώνες κ.λπ..), για τις οποίες κόπηκαν διοικητικά πρόστιμα.

Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM