Δολοφονία επιχειρηματία στη Ρόδο: Ομολόγησε ο δράστης – Είχε ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Δολοφονία επιχειρηματία στη Ρόδο: Ομολόγησε ο δράστης – Είχε ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του Facebook Twitter
0

Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας επιχειρηματία που εντοπίστηκε νεκρός από σφαίρα μέσα στο αυτοκίνητό του στη Ροδο

Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης είναι ένας 46χρονος από τη Ρόδο, οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ειδικότερα όπως προέκυψε από τη διερεύνηση της υπόθεσης, την Τετάρτη το απόγευμα οι δυο άνδρες συναντήθηκαν σε αγροτική περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αταβύρου, όπου ο κατηγορούμενος τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετικό όπλο τον 43χρονο.

Στη συνέχεια εγκατέλειψε νεκρό τον 43χρονο, μέσα στο όχημα του και διέφυγε από το σημείο. Την Πέμπτη, απογευματινές ώρες από συγγενικό πρόσωπο του 43χρονου δηλώθηκε εξαφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και άμεσα κινήθηκε η διαδικασία αστυνομικών αναζητήσεων.

Στο πλαίσιο εξέλιξης της αστυνομικής έρευνας προσήχθη το βράδυ της Πέμπτης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ο 46χρονος ο οποίος ομολόγησε με λεπτομέρειες την πράξη του, υποδεικνύοντας το σημείο της ανθρωποκτονίας. 

Στο σημείο κλήθηκε και μετέβη Ιατροδικαστής. Πραγματοποιήθηκε αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου από Αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Α' Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου.

Κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:


• -2- κυνηγετικά όπλα, χωρίς αδεία κατοχής
• πτυσσόμενη ράβδος (γκλόπ)
• -2- αστεράκια (τύπου νίτζα)
• τσεκούρι με ξύλινη λαβή μήκους 41 εκατοστά
• ξύλινη χειρολαβή με ενσωματωμένη σ' αυτή μεταλλική λάμα μήκους 20 εκατοστά
• -43- φυσίγγια κυνηγετικού όπλου διαφόρων διαμετρημάτων

Επιπλέον, σε υπαίθριους χώρους που υπέδειξε ο δράστης βρέθηκαν το κυνηγητικό όπλο που χρησιμοποίησε, καθώς και δυο κινητά τηλέφωνα που ανήκαν στον 43χρονο. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Με πληροφορίες από dimokratiki

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM