Το θέμα του Santa Run που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στα Χανιά συζητήθηκε μεταξύ άλλων στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, την Τετάρτη.

 

Η ακύρωση της εκδήλωσης τέθηκε από τους κ.κ Λειψάκη και Φραγκάκη, οι οποίοι τόνισαν την ανάγκη να βρεθεί άμεσα μια λύση και να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που κάθε χρόνο μετρά εκατοντάδες συμμετοχές. 

Ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδρηράκης σημείωσε ότι «θα βρεθεί μία λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα καθώς η συνεισφορά του Santa Run, στην κοινωνία είναι σημαντική».

 

O Αντιδήμαρχος πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκης τόνισε πως λόγω τεχνικών ζητημάτων, δεν μπορεί να αναλάβει την εκδήλωση η διοίκηση του Santa Run και εξετάζεται και η εξέρευση ενός άλλου φορέα προκειμένου να αναλάβει την διοργάνωση. Τα σωματεία χρειάζονται την στήριξη του Santa Run και θα βρεθεί μία λύση.

 

Παράλληλα, ο Γιάννης Γιαννακάκης, επεσήμανε πως οι εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα, θα ξεκινήσουν αρχές Δεκεμβρίου και όσον αφορά το Santa Run αναζητείται μια λύση , καθώς από το 2011, έχει μοιράσει στα ιδρύματα της πόλης το συνολικό ποσό των 480.000 ευρώ.


Με πληροφορίες από kriti24 / flashnews

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr