Παλλήνη: «Ξέχασαν» 3χρονο σε σχολικό λεωφορείο για ώρες - Στο αυτόφωρο οδηγός και συνοδοί

Παλλήνη: «Ξέχασαν» 3χρονο σε σχολικό λεωφορείο για ώρες - Στο αυτόφωρο οδηγός και συνοδοί Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - Φωτογραφία Αρχείου
0

Για 3 ώρες ένας 3χρονος παρέμεινε σε σχολικό λεωφορείο στην Παλλήνη καθώς «ξεχάστηκε» εκεί από τους συνοδούς και τον οδηγό.  

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Τρίτης οι δύο συνοδοί μετέφεραν όλα τα παιδιά από το κεντρικό κτήριο του σχολείου στο κτήριο του παιδικού σταθμού. Όταν τα παιδιά αποβιβάστηκαν οι συνοδοί, όχι μόνο δεν πρόσεξαν ότι ένα 3χρονο αγοράκι είχε παραμείνει μέσα στο λεωφορείο, αλλά το άφησαν εκεί και έφυγαν. Κάποια στιγμή έγινε αντιληπτή η απουσία του παιδιού και η δασκάλα πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του στο σπίτι, καθώς υπέθεσε ότι ο 3χρονος ήταν άρρωστος και δεν είχε πάει καθόλου στο σχολείο.

Με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε φύγει κανονικά για το σχολείο και τότε άρχισαν να ψάχνουν το 3χρονο και διαπίστωσαν ότι το παιδάκι το είχαν ξεχάσει μέσα στο σχολικό λεωφορείο. Οι δύο συνοδοί και ο οδηγός συνελήφθησαν και σήμερα οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM