Τρία χρόνια μετά το θάνατο της Λίνας Κοεμτζή που έπεσε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στο Αριστοτέλειο, οι αποκαλύψεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα RealNews, υπάρχει μάρτυρας που κάνει λόγο μεγάλο κύκλωμα στη Θεσσαλονίκη, που παγιδεύει με τολμηρές φωτογραφίες νεαρά κορίτσια, τα οποία στη συνέχεια εκβιάζει.

 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα γράφει η Real news, o μάρτυρας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Πολλά όμορφα κορίτσια έχουν πέσει θύματα, όπως η Λίνα Κοεμτζή. Τα πείθουν να βγάλουν τολμηρές φωτογραφίες και στη συνέχεια τις απειλούν και τις εκβιάζουν». Μάλιστα, ο ίδιος αποκαλύπτει ότι το συγκεκριμένο κύκλωμα έχει απειλήσει και εκείνον αλλά δεν έχει πάει στην αστυνομία, με το φόβο ότι μπορεί να τον βλάψουν τα μέλη του κυκλώματος.

«Διατηρούσα μία ναυτιλιακή εταιρεία στη Θεσσαλονίκη στην οποία εργαζόταν η Λίνα και άλλες δύο κοπέλες ως υπάλληλοι γραφείου. Μάλιστα, η μία από αυτές ήταν η φίλη της Λίνας που έχει μετακομίσει στο Λονδίνο. Κάποια ημέρα χτύπησε το τηλέφωνο στη δουλειά και ένας κύριος μου ζήτησε να απολύσω τα συγκεκριμένα κορίτσια γιατί, όπως μου είπε, «δουλεύουν» για εκείνον.

 

Εγώ του απάντησα ότι πρόκειται για και εργατικά σοβαρά κορίτσια και του ξεκαθάρισα ότι δεν θα τα διώξω. Με απείλησε ότι θα με κλείσει στη φυλακή και ότι θα με εξαφανίσει αν τις κρατούσα στην εταιρεία. Έτσι λειτουργούν αυτοί, για να μη χάσουν τις κοπέλες»... Μάλιστα, ο ίδιος διευκρινίζει ότι πολλοί επιχειρηματίες έχουν δεχτεί απειλές από αυτό το κύκλωμα.

 

Η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή κάνει έκκληση στη φίλη της  Λίνας, να έρθει στην Ελλάδα -καθώς τα τελευταία χρόνια ζει στο εξωτερικό- και να καταθέσει όσα γνωρίζει για το θάνατο της 19χρονης.

 

«Η φίλη της Λίνας, η οποία βρίσκεται στο Λονδίνο, αγαπούσε πολύ την κόρη μου. Πρέπει να καταθέσει και να πει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση. Πρέπει επιτέλους να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να ανοίξουν στόματα. Ας το κάνει πρώτα για τη φίλη της τη Λίνα και ύστερα για εμένα» δήλωσε η μητέρα της κοπέλας στην εφημερίδα.

 

Την ίδια ώρα, η οικογένεια της φοιτήτριας, δηλώνει ικανοποιημένη για την ταυτοποίηση του άνδρα, που έστελνε απειλητικά μηνύματα με ψεύτικο προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην αδερφή και στην ξαδέρφη του θύματος. «Η ταυτοποίηση του δράστη που απείλησε ευθέως τις ζωές μελών της οικογένειας, είναι ένα βήμα προόδου αλλά σταγόνα στον ωκεανό. Αναμένουμε διευκρινίσεις και έρευνα σε βάθος για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και με ποιον τρόπο στα γεγονότα της μοιραίας νύχτας...» είπε μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της οικογένειας.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr