Τροχαίο στο Αίγιο: «Έπεσε στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει, όχι για να διαφύγει» λέει ο δικηγόρος του 28χρονου

Τροχαίο στο Αίγιο: «Έπεσε στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει, όχι για να διαφύγει» λέει ο δικηγόρος του 28χρονου Facebook Twitter
Το σημείου που συνέβη το τραγικό τροχαίο
3

Ότι δεν έπεσε στη θάλασσα, μετά το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε γιαγιά και εγγονή, για να διαφύγει, αλλά για να αυτοκτονήσει, ισχυρίζεται ο δικηγόρος του 28χρονου κατηγορούμενου για τον θάνατο των δύο ατόμων στο Αίγιο.

«Το πρώτο που θέλω να σας μεταφέρω από τον εντολέα μου ο οποίος είναι σε κατάσταση ψυχολογικού σοκ και ήδη παρακολουθείται από ψυχιάτρους στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, είναι η έκφραση της συντριβής του και μια βαθιά συγγνώμη που είναι το ελάχιστο που μπορεί να πει» λέει στο Newsit.gr ο δικηγόρος του 28χρονου που παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι στις Καμάρες Αιγίου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 28χρονου δόκιμου του Πολεμικού Ναυτικού, υποστήριξε μάλιστα, ότι ο πελάτης του δεν προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης μετά το φρικτό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους, αλλά ότι έπεσε στο νερό θέλοντας να αυτοκτονήσει.

«Ήδη ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Τις λεπτομέρειες του δυστυχήματος ίσως είναι πρόωρο να τις πούμε, σίγουρα έχει την υπαιτιότητα του τροχαίου, δεν το συζητάμε. Τώρα λεπτομέρειες για την ταχύτητα, το φρενάρισμα και τα λοιπά ίσως είναι νωρίς να πούμε, περιμένουμε κι εμείς την έκθεση της Τροχαίας. Να σας πω ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ότι προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης μέσω θαλάσσης. Το αντίθετο.

Ο άνθρωπος υπέστη ψυχολογικό σοκ, το σπίτι του ήταν παραδίπλα, πήγε, άφησε το αμάξι και έπεσε στη θάλασσα με διαθέσεις αυτοκτονικές και τον μάζεψαν από εκεί οι συγγενείς του. Επέστρεψε η μητέρα του στον τόπο του συμβάντος για να βοηθήσει τα θύματα. Κατάλαβαν ότι ήταν κάτι σημαντικό αλλά δεν είχαν συναίσθηση του τραγικού τέλους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Ο δικηγόρος του 28χρονου επιβεβαίωσε ότι ο δράστης όντως είχε συνοδηγό, όπως αποκαλύφθηκε χθες, μια νεαρή γυναίκα.

Όσο για τους λόγους που ο 28χρονος δεν προφυλακίστηκε, ο δικηγόρος του διευκρινίζει, ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν ακόμη απαγγελθεί κατηγορίες αλλά και πώς της υπόθεσης έχει επιληφθεί η στρατιωτική ποινική δικαιοσύνη.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM