ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια - Εκκενώνονται κτίρια υπό κατάληψη

Επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια - Εκκενώνονται κτίρια υπό κατάληψη Facebook Twitter
11

Σε εξέλιξη είναι από τα ξημερώματα επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια.

Άνδρες της ασφάλειας και της ΟΠΚΕ πραγματοποίησαν έφοδο σε τέσσερα κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη από πρόσφυγες και μετανάστες.

Τα κτίρια βρίσκονται στην οδό Καλλιδρομίου και στην οδό στη Σπ. Τρικούπη. 

Οι δυνάμεις της αστυνομίας παραμένουν στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ στα δύο πρώτα κτίρια που μπήκαν οι δυνάμεις της αστυνομίας δεν υπήρχαν άνθρωποι μέσα. Όμως στα επόμενα βρέθηκαν μέσα δεκάδες άνθρωποι. 

Σημειώνεται ότι παράλληλα με την εκκένωση των υπό κατάληψη κτιρίων διεξάγονται και έλεγχοι για ναρκωτικά. 

Ελλάδα
11

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Οι καταλήψεις είναι τα πιο ζωντανά κτήρια στο αστικό τοπίο. Φανταζομε όλοι εσείς που χερέστε δεν έχετε επισκεφτεί ούτε μια. Ούτε απ έξω μπορεί . Η καθαρότητα που επιδιώκετε είναι θανατερή. Τα κοράκια προτιμούν άδεια ήσυχα κτήρια που δεν απειλούν το νοικοκυριό τους. Σπίτια προσφύγων και "πτωχών" , συλλογικές κουζίνες , εκθέσεις και συναυλίες , συνελεύσεις και συμδιαμορφωτικές ζυμώσεις που σε αλλάζουν σύγκορμο στεγάζοντε σε αυτά τα κτήρια . Πράγματα πολύ τρομακτικά για την κοινωνία που λούζετε με ναφθαλίνη .
Ο τζάμπας πέθανε!Αν θες να το παίξεις μητέρα τερέζα, τότε παίξτο με τις πλάτες σου και όχι σε ξένα σπίτια και με ρεύματοκλοπές.Επίσης αν θες να καθορίσεις την μεταναστευτική πολιτική της χώρας τότε φτιάξε κόμμα και ζήτα την ψήφο του ελληνικού λαού.Αν την πάρεις τότε φέρε μου το ισλαμαμπάντ και την καμπούλ στην πόρτα μου.Μέχρι τότε όμως σεβάσου τους όρους του παιχνιδιού, διαφορετικά χαιρέτα μας τον πλάτανο!
1000 φορές ισλαμαμπαντ στη πόρτα μου παρά χριαστιανοκυρατσες που ζέχνουν κλεισούρα και κλαίγονται για το άδειο, χωρίς ιδιοκτήτες, κτήριο.ΦΑΝ ΦΑΚΤ ενα τεράστιο ποσοστό εκκενωμένων καταλήψεων κατέληξε απλά ενα άδειο κτίσμα. υγ κανείς δεν φεύγει από την χώρα του για χόμπι ούτε οι καταλήψεις γίνονται για μαγκιά. αν πιστεύεις οτι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης είναι φαν να πας εσύ να μείνεις.
Ευγε! Αλλα για να εχει αποτελεσμα χρειαζεται να υπαρχει τακτικοτητα, συνεπεια και ταχυτητα στις εκκενωσεις. Για να γινει δευτερη φυση στο μπαχαλο και τις ΜΚΟ οτι αν πανε να καταλαβουν ξενη ιδιοκτησια θα τους εχουν πεταξει εξω σε λιγες μερες το πολυ. Και σιγα σιγα να το κοψουν το χομπι