Λαμία: Μεθυσμένος χτυπούσε τη μητέρα του και απείλησε με μαχαίρι αστυνομικούς

Λαμία: Μεθυσμένος χτυπούσε τη μητέρα του και απείλησε με μαχαίρι αστυνομικούς Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη ενός 44χρονου άνδρα προχώρησαν οι Αρχές στη Λαμία o οποίος χτύπησε την μητέρα του και έπειτα απείλησε με μαχαίρι τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Λαμία, όταν η μητέρα του 44χρονου άνδρα δέχτηκε επίθεση από τον ίδιο. 

Ο 44χρονος, Αλβανικής καταγωγής σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν μεθυσμένος και επιτέθηκε στην μητέρα του βρίζοντάς την και χτυπώντας της γεγονός που οδήγησε την γυναίκα να καλέσει την αστυνομία.


Όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο, ο 44χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να τους απειλεί ζητώντας να αποχωρήσουν από το σπίτι.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου με την διαδικασία του αυτόφωρου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM