Δολοφονία τουρίστα στην Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στη 44χρονη Γαλλίδα

Δολοφονία τουρίστα στην Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στη 44χρονη Γαλλίδα Facebook Twitter
1

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στην 44χρονη Γαλλίδα που κατηγορείται για τη δολοφονία του συντρόφου της σε ξενοδοχείο της Κρήτης. 

Η 44χρονη Γαλλίδα που κατηγορείται ότι σκότωσε με ένα ψαλίδι τον 56χρονο συντρόφό της. Η κατηγορούμενη, που οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή και να οριστεί σε αυτήν δικηγόρος. Επιπλέον ζητήθηκε η συνδρομή διερμηνέα, ο οποίος βοήθησε στην επικοινωνία με τις δικαστικές αρχές, καθώς η 44χρονη μιλάει μόνο τη γαλλική γλώσσα.

Ο 56χρονος εντοπίστηκε νεκρός με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο χθες τα ξημερώματα, μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε μαζί με τη 44χρονη γυναίκα που φέρεται ως σύντροφός του. Σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται τοπικά Μέσα ο 56χρονος φέρεται να δολοφονήθηκε με ψαλίδι ενώ έφερε τραύματα στα χέρια, εύρημα που δείχνει ότι προσπάθησε να αποφύγει την επίθεση.

Αρχικά η 44χρονη ισχυρίστηκε ότι ο σύντροφός της αυτοτραυματίστηκε ο ισχυρισμός της ωστόσο δεν έπεισε τους αστυνομικούς. Η 44χρονη θα απολογηθεί αύριο το μεσημέρι. 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας

Συνελήφθη, 44χρονη αλλοδαπή για ανθρωποκτονία 56χρονου αλλοδαπού, στο Ηράκλειο Συνελήφθη, χθες (23.07.2019) τα ξημερώματα σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδος σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, 44χρονη αλλοδαπή κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία 56χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, χθες (23.07.2019) τα ξημερώματα, η 44χρονη με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισε θανάσιμα τον 56χρονο. Στο σημείο μετέβη άμεσα ιατροδικαστής και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Με πληροφορίες από flashnews.gr/neakriti.gr

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια