Λίνα Κοεμτζή: Τρεις νεαροί που διακινούσουν γυμνές φωτογραφίες της στο εδώλιο - Ξεσπά η μητέρα της

Λίνα Κοεμτζή: Τρεις νεαροί που διακινούσουν γυμνές φωτογραφίες της στο εδώλιο - Ξεσπά η μητέρα της Facebook Twitter
0

Εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση του θανάτου της Λίνας Κοεμτζή καθώς την προσεχή Τετάρτη 12 Ιουνίου, στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών, θα καθίσουν τρεις νεαροί.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να διακίνησαν μέσω διαδικτύου άσεμνες φωτογραφίες της άτυχης φοιτήτριας. Κατηγορούνται για παραβίαση του νόμου προσωπικών δεδομένων.

Οι γονείς, τα αδέρφια της άτυχης Λίνας καθώς και δύο συμφοιτήτριές της θα καταθέσουν ως μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη.

Σύμφωνα με το STAR, o ερασιτέχνης φωτογράφος με τα αρχικά Β.Δ., περίπου 23 ετών έταξε στη Λίνα καριέρα μοντέλου, την έπεισε και την φωτογράφισε. Στη συνέχεια φέρεται να διέρρευσε γυμνές φωτογραφίες της κι ένα βίντεο. «Ο ερασιτέχνης φωτογράφος ήταν η αρχή και το τέλος της ζωής της Γαλήνης. Ήταν απλά δυο φίλοι και τίποτα περισσότερο και της άρχισε τα παραμύθια. Της έλεγε θα σε κάνω το καλύτερο μοντέλο απ' όλα τα μοντέλα μου. Τον πίστεψε, βγάλανε τις φωτογραφίες. Ανέβηκαν οι φωτογραφίες και ξεκίνησε αυτός ο Γολγοθάς«, λέει η μητέρα της.

Ο 24χρονος Χ.Β και ο συνομήλικος του Γ.Γ., είναι οι δυο νεαροί που φέρονται να πήραν και να διέδωσαν τις φωτογραφίες. «Όλα θα βγουν στη φόρα. Θα βρεθούνε όλοι αυτοί που κάνανε τόσο μεγάλο κακό και παίξανε με την ψυχή του παιδιού μου» λέει η μητέρα της Λίνας.

Και οι τρεις νεαροί είναι φίλοι μεταξύ τους. Γνώριζαν τη Λίνα. Εκείνη όπως φάνηκε δεν τους ήξερε και πολύ καλά. Τους εμπιστεύτηκε και κατέληξε θύμα εκβιασμού όπως καταγγέλλει η μητέρα της. Η 22χρονη τον Νοέμβριο του 2016 βρέθηκε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας που διέμενε. Στην αρχή ο θάνατός της αντιμετωπίστηκε ως "αυτοκτονία". Όμως οι καταγγελίες της μητέρας περί εγκληματικής ενέργειας άνοιξαν ξανά τον φάκελο.

Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε από την Αστυνομία ως αυτοκτονία. Εισαγγελέας όμως διέταξε τη διερεύνηση της υπόθεσης, ύστερα από καταγγελίες της μητέρας της 22χρονης ότι η κόρη της έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, απειλούμενη από κάποιους ότι θα δημοσιοποιήσουν προσωπικά βίντεο και φωτογραφίες της.

«Αν όντως έχουν κάνει κάτι και αν όντως είναι ένοχοι ε ναι βέβαια δεν πρέπει να τιμωρηθούν με την ανάλογη τιμωρία που πρέπει; Λογικό ναι, γιατί ποτέ δεν σταματούν. Κάποια άλλη κοπέλα ίσως να έχει την τύχη της δικής μου της Γαλήνης και αυτό δεν θα το ήθελα, αυτό είναι ένα μήνυμα προς άλλα παιδιά έτσι. Και σε αυτά τα παιδιά που θέλουν να κάνουν κακό. Όχι δεν τους φταίει κανένας. Πραγματικά» τονίζει η κ. Τομπάζη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ