«Παιδαριώδη βανδαλισμό» χαρακτηρίζει την επίθεση με μπογιές ο Πάιατ

«Παιδαριώδη βανδαλισμό» χαρακτηρίζει την επίθεση με μπογιές ο Πάιατ Facebook Twitter
0

«Παιδαριώδη βανδαλισμό» χαρακτήρισε σήμερα ο Αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ την επίθεση που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του που βρίσκεται δίπλα στην πρεσβεία των ΗΠΑ.

«Καλημέρα, σήμερα ξύπνησα με έναν παιδαριώδη βανδαλισμό έξω από το σπίτι μου και θα συνεχίσω να εργάζομαι με τις ελληνικές αρχές για να τιμωρηθούν οι ένοχοι σύμφωνα με τον νόμο. Η καταστροφή της ιδιοκτησίας δεν είναι ειρηνική διαμαρτυρία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρέσβης στο λογαριασμό του στο Twitter.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα την Τετάρτη, ομάδα 10 ατόμων, πλησίασε στην οικία του πρέσβη και εκτόξευσε μπογιές και ένα καπνογόνο.Οι δράστες, που επέβαιναν σε πέντε δίκυκλα, έφτασαν στο σημείο λίγο μετά τις 04:00 και αφού πέταξαν μπογιές διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM