Τουρκικά F-16 παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Αρχηγό ΓΕΣ

Τουρκικά F-16 παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Αρχηγό ΓΕΣ Facebook Twitter
0

Επεισόδιο που έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια της πτήσης ελικοπτέρου ΧΙΟΥΙ με το οποίο πετούσε πάνω από το Καστελόριζο ο Α/ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς, σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης.


Σύμφωνα με το militaire, o Αρχηγός ΓΕΣ επισκεπτόταν μονάδες της περιοχής όταν τουρκικά F-16 πέταξαν αρχικά πάνω από το ελικόπτερο του στρατηγού Καμπά και στη συνέχεια επιχείρησαν να πετάξουν μπροστά και κοντά στο ελικόπτερο, ώστε να προκαλέσουν ισχυρές αναταράξεις από τα καύσιμα και τους κινητήρες τους.

Η γρήγορη εμφάνιση των ελληνικών F-16 Η ψυχραιμία των χειριστών του ελικοπτέρου απέτρεψαν τα χειρότερα.

Η πρόσκληση αυτή έρχεται πριν συμπληρωθεί ένας μήνας από τη σοβαρή παρενόχληση που έκαναν τουρκικά μαχητικά στο ελικόπτερο που μετέφερε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Αγαθονήσι.

Με πληροφορίες από militaire

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM