Κρήτη: Ηλικιωμένος ασέλγησε σε βάρος 10χρονης - Την ενοχή του πρότεινε ο Εισαγγελέας

Κρήτη: Ηλικιωμένος ασέλγησε σε βάρος 10χρονης - Την ενοχή του πρότεινε ο Εισαγγελέας Facebook Twitter
0

Την ενοχή ενός 75χρονου άνδρα που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 10χρονου κοριτσιού πρότεινε την Τετάρτη ο Εισαγγελέας της Έδρας στην Κρήτη.


Η εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία αποκαλύφθηκε τον περασμένο Ιούλιο, έχει μπει στην τελική ευθεία και εντός της ημέρας αναμένεται η έκδοση της απόφασης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε προφυλακιστεί πέρυσι τον Ιούλιο, μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και για ασέλγεια σε ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 10 έτη, έναντι αμοιβής, κατ' εξακολούθηση.

Οι Αρχές είχαν συλλάβει τον 75χρονο άνδρα τον Ιούλιο του 2018 μετά από καταγγελία που προηγήθηκε στην Αστυνομία από την οικογένεια της 10χρονης.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, ο κατηγορούμενος φέρεται να αποπλανούσε το κορίτσι, προσφέροντάς του μικρά χρηματικά ποσά.

Με πληροφορίες από Neakriti

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM