Καμμένος: Οι πιλότοι μας αναχαιτίζουν αποτελεσματικά τους Τούρκους ψευτοτσαμπουκάδες

Καμμένος: Οι πιλότοι μας αναχαιτίζουν αποτελεσματικά τους Τούρκους ψευτοτσαμπουκάδες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μήνυμα του Πάνου Καμμένου προς την Άγκυρα λίγο μετά την αποχώρηση του από το Καστελόριζο και ύστερα από τις τουρκικές υπερπτήσεις στο νησί. 

O υπουργός Άμυνας σχολίασε στο Twitter πως οι πιλότοι της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας αναχαιτίζουν αποτελεσματικά τους «Τούρκους ψευτοτσαμπουκάδες». 

Ο Πάνος Καμμένος κατέγραψε από ψηλά με την κάμερα του το νησί γράφοντας:  «Η ΤΠΚ (τορπιλάκατος)  του Πολεμικού μας Ναυτικού ο Κυβερνήτης και το πλήρωμα μαζί με τους άλλους υπερασπιστές του Αιγαίου της ΔΑΝ Μεγίστης δένουν με τους Ακρίτες του μαγευτικού Καστελόριζου». 

Η Τουρκία έχει «λάβει τα μέτρα της» προκειμένου να μην επιτρέψει «κανένα τετελεσμένο» στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο δήλωσε την Πέμπτη ο υπουργός Άμυνας, και τέως αρχηγός ΓΕΕΘΑ της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ απαντώντας στον Έλληνα αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM