ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας

Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
3

Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.

Το αστυνομικό τμήμα βρίσκεται επί της οδού Βερανζέρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Περίπου πενήντα άτομα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές φαίνεται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, επιτέθηκαν απόψε με βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα στο αστυνομικό τμήμα.

Αρχικά, οι δράστες λίγο πριν από τις 21:00, έριξαν μολότοφ σε ένα βαν της Διεύθυνσης Αστυνομίας, που ήταν σταθμευμένο στη συμβολή της Γ΄ Σεπτεμβρίου με την Βερανζέρου, ενώ στη συνέχεια έκαναν επίθεση με βόμβες μολότοφ και διάφορα άλλα αντικείμενα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Από την επίθεση αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα δύο αστυνομικοί, ενώ δύο ακόμη τραυματίστηκαν ελαφρά από σπασμένα τζάμια. Οι τέσσερις αστυνομικοί διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Παράλληλα, από την επίθεση προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε 5 Ι.Χ αυτοκίνητα και 3 υπηρεσιακά οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Βερανζέρου.

Η αστυνομία διενεργεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Ελλάδα
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Κάποιοι πιστεύουν ότι μια τετοια πράξη αποτελεί αντίσταση στο κατεστημένο, που τους καταπίεζει. Και φαντάζομαι, μετά από αυτή την γενναία επίθεση, γυρίσαν πίσω στις τρύπες τους με υπέρμετρη ικανοποίηση, ότι έδωσαν μάχη και πέτυχαν καίριο πλήγμα στο σύστημα...
Οι αντιεξουσιαστες το παιζουνε μαγκες κτυπωντας ενστολους προλεταριους φορωντας κουκουλες, κρανη και ενω ειναι πενηντα-πενηντα. Αυτο που δε καταλαβαινουν ειναι οτι εχουν γινει μια νεα μορφη χουντας με συμπεριφορα που θυμιζει πολυ μουσολινιακους φασιστες.