Μάχη για τη ζωή της δίνει μια 25χρονη που μαχαιρώθηκε από τον αδελφό φίλης της

Μάχη για τη ζωή της δίνει μια 25χρονη που μαχαιρώθηκε από τον αδελφό φίλης της Facebook Twitter
Φωτογραφία από Lamiareport
0

Με επτά μαχαιριές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας και σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση μία 25χρονη, όταν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα δέχθηκε επίθεση από τον αδερφό φίλης της, την οποία πήγε να βοηθήσει στο διάβασμα των παιδιών της.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, όταν ο 38χρονος δράστης, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής του, εκεί όπου ήταν η ίδια, τα δύο παιδιά της 9 και 12 ετών και η 25χρονη, την οποία είχε δει μάλιστα λιγοστές φορές.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, το θύμα δέχτηκε 7 μαχαιριές, πολλές από τις οποίες στο θώρακα, και μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή.

Η γειτονιά αναστατώθηκε από τις φωνές των παιδιών που ήταν αυτόπτες μάρτυρες, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως, πρόλαβαν να συλλάβουν το δράστη ο οποίος τους αντιμετώπισε με απόλυτη απάθεια.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας που ασχολούνται με την υπόθεση, δεν έχουν προς το παρόν εντοπίσει τις αιτίες για τα πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι, και προσπαθούν να φωτίσουν την υπόθεση μέσα από τις καταθέσεις των μελών της οικογένειας.

 

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Lamiareport

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ