Πέλλα: Ελεύθεροι υπό όρους οι τρεις άνδρες που επιτέθηκαν στον δολοφόνο της 69χρονης

Πέλλα: Ελεύθεροι υπό όρους οι τρεις άνδρες που επιτέθηκαν στον δολοφόνο της 69χρονης Facebook Twitter
0

Μετά την απολογία τους σε ανακριτή, οι τρεις άνδρες που κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν στον 38χρονο δράστη της δολοφονίας της 69χρονης στην Κρύα Βρύση Πέλλας, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι ο 48χρονος γιος της δολοφονηθείσας, όπως επίσης δύο φίλοι του.

Οι τρεις άνδρες κατηγορούνται ότι μετά το έγκλημα επιτέθηκαν στον 38χρονο και ενώ εκείνος είχε αποπειραθεί να αυτοπυροβοληθεί, με την ίδια καραμπίνα που διέπραξε νωρίτερα την ανθρωποκτονία σε βάρος της ηλικιωμένης.

Απολογούμενοι ενώπιον του ανακριτή Γιαννιτσών, οι ίδιοι φαίνεται να έκαναν λόγο για πράξη αγανάκτησης, εξαιτίας όσων είχαν προηγηθεί.

Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν να τους αφήσουν ελεύθερους υπό τους εξής όρους: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αυτοπρόσωπη εμφάνιση κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση προσέγγισης του 38χρονου, όπως επίσης της οικίας του.

Την ίδια ώρα, ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, φέροντας σοβαρές κρανιοπροσωπικές και ορθοπεδικές κακώσεις.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα κίνητρά του ήταν προσωπικά και ειδικότερα πιθανολογείται ότι ο ίδιος ωθήθηκε στην πράξη αυτή διότι τον απέρριψε ερωτικά η εγγονή της 69χρονης.

Υπό τις συνθήκες αυτές, το βράδυ της περασμένης Τρίτης έφτασε οπλισμένος έξω από το οικογενειακό σπίτι της νεαρής κοπέλας, όπου άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, με τραγική συνέπεια να πέσει νεκρή από τα πυρά του η 69χρονη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM