Σελίν Ντιόν: Αποκάλυψε ότι έπασχε από το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου για 17 χρόνια πριν το ανακοινώσει επίσημα

Σελίν Ντιόν: Αποκάλυψε ότι έπασχε από το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου για 17 χρόνια πριν το ανακοινώσει επίσημα Facebook Twitter
Σελίν Ντιόν/ Φωτ.: Χ
0

Τον Δεκέμβριο του 2022 η Σελίν Ντιόν είχε συγκινήσει παγκοσμίως όταν είχε αποκαλύψει ότι είχε διαγνωστεί με μια σπάνια νευρολογική πάθηση, το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου (SPS) που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, ειδικά τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό.

Τώρα σε συνέντευξη που έδωσε η Σελίν Ντιόν στην εκπομπή «Today» του NBC και θα προβληθεί αύριο Τρίτη (11/6) η τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι έδινε κρυφά μάχη ενάντια στο Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου για 17 ολόκληρα χρόνια και το αποκάλυψε το 2022 γιατί δεν άντεχε άλλο να κρύβει κάτι τέτοιο από τον κόσμο που την αγαπά. 

Χαρακτήρισε το μυστικό που κρατούσε όλα αυτά τα χρόνια σαν ένα «μεγάλο βάρος», εξηγώντας ότι έπρεπε να συμπεριφέρεται σαν μια ηρωίδα, ενώ την ίδια στιγμή ένιωθε ότι το σώμα της την εγκαταλείπει.  

«Κρατιόμουν από τα όνειρά μου. Ωστόσο, το βάρος του να λέω ψέματα ήταν για μένα πάρα πολύ μεγάλο. Δεν μπορούσα πλέον να λέω ψέματα στους ανθρώπους που με έφτασαν εκεί που βρίσκομαι σήμερα», συμπλήρωσε. 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε ότι πλέον όταν τραγουδάει νιώθει σαν να τη στραγγαλίζει κάποιος και πως δεν μπορεί να ελέγξει τον τόνο της φωνής της λόγω των σπασμών που παθαίνει. 

Τέλος, εξήγησε πως λόγω της ασθένειάς της δεν μπορεί να δείξει με τα πόδια της προς κάποια κατεύθυνση αφού τότε αυτά θα «κλειδώσουν» σε εκείνη τη στάση, κάτι που συμβαίνει και με τα δάκτυλά της εάν θελήσει να μαγειρέψει, ενώ κάποια στιγμή στο παρελθόν οι σπασμοί που ένιωθε είχαν οδηγήσει στο να σπάσουν κάποια πλευρά της.

Το όνειρό της είναι μια μέρα να μπορέσει να επιστρέψει στη σκηνή.

 
 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες του που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Πολιτισμός / 100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Από το «Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι» μέχρι το «Γκρίζο Γατί», ο Μάνος Χατζιδάκις έντυσε με μουσική τόσο τις πιο σκοτεινές όσο και τις πιο ανέμελες ιστορίες του ελληνικού σινεμά
LIFO NEWSROOM
Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

Πολιτισμός / Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

«Ας θυμόμαστε πόσο σκληρά κρίθηκε, ας αναρωτηθούμε πόσο δημοκράτες είμαστε όταν αποδομούμε τόσο εύκολα τους καλλιτέχνες και όταν τους θέλουμε 'στα μέτρα μας'», έγραψε ο Σταύρος Ξαρχάκος σε ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζένιφερ Λόπεζ και Φρέντι Κρούγκερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρέντι Κρούγκερ, Μπρους Σπρίνγκστιν και Τζένιφερ Λόπεζ από αύριο στους κινηματογράφους

Το δράμα γύρω από την ηχογράφηση του εμβληματικού άλμπουμ «Nebraska», η μιούζικαλ εκδοχή του «Φιλιού της Γυναίκας Αράχνης», το ντεμπούτο του youtuber Κρις Στάκμαν «Shelby Oaks» και η επανέκδοση του «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ