Met Gala 2025: Oι τρανς διασημότητες που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί

Met Gala 2025: Oι τρανς διασημότητες που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί Facebook Twitter
Φωτ. Χάντερ Σάφερ και Άλεξ Κονσάνι στο Met Gala 2025 / EPA
0

Άλεξ Κονσάνι και Χάντερ Σάφερ ήταν μεταξύ των πιο καλοντυμένων διασημοτήτων, στο Met Gala 2025.

Το 21χρονο τρανς μοντέλο και η 26χρονη τρανς ηθοποιός, έλαμψαν με τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης για το Met Gala 2025, το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Υόρκη.

Σημειώνεται πως το φετινό θέμα του Met Gala 2025, ήταν το «Superfine: Tailoring Black Style», επικεντρωμένο αποκλειστικά στην ανδρική ένδυση και στο μαύρο στυλ, σε μια εποχή που η ποικιλομορφία στις ΗΠΑ δέχεται επίθεση από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ.

Το θέμα ήταν εμπνευσμένο από την αντίστοιχη έκθεση στο ινστιτούτο κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης, η οποία σύμφωνα με τη Vogue «εξετάζει τη σημασία της ένδυσης και του στυλ για τη διαμόρφωση των μαύρων ταυτοτήτων στην ατλαντική διασπορά».

Η Άλεξ Κονσάνι έκανε το ντεμπούτο της στο Met Gala, «ντυμένη» με 32.900 κρύσταλλα. Η εμφάνισή αυτή πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο για το διάσημο μοντέλο, μετά την ιστορική της διάκριση ως η πρώτη τρανς γυναίκα, που ανακηρύχθηκε Μοντέλο της Χρονιάς 2024 από το British Fashion Council.

Met Gala 2025: Oι τρανς διασημότητες που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί Facebook Twitter
Φωτ. Άλεξ Κονσάνι στο Met Gala 2025 / EPA

Η Χάντερ Σάφερ παράλληλα, με την επιλογή της επαναπροσδιόρισε την «ανδρική μόδα», επιλέγοντας να φορέσει ένα ασπρόμαυρο κοστούμι του οίκου Prada.

«Δεν ξέρω πότε ήταν η τελευταία φορά που φόρεσα κοστούμι σε κόκκινο χαλί, αλλά νιώθω άνετα, μπορώ να αναπνέω. Χόρευα στο βαν καθώς ερχόμουν εδώ. Είμαι ένα κορίτσι «Prada». Το νιώθω», ανέφερε χαρακτηριστικά στη Vogue η πρωταγωνίστρια του «Euphoria» μετά την εμφάνισή της.

Met Gala 2025: Oι τρανς διασημότητες που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί Facebook Twitter
Φωτ. Χάντερ Σάφερ στο Met Gala 2025 / EPA

Με πληροφορίες από Pink News

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM