Beyoncé: Παρουσιάστηκε κέρινο ομοίωμά της στο Μουσείο Γκρεβέν στο Παρίσι

Beyoncé: Παρουσιάστηκε κέρινο ομοίωμά της στο Μουσείο Γκρεβέν στο Παρίσι Facebook Twitter
Το κέρινο ομοίωμα της Beyoncé στο μουσείο Γκρεβέν / Χ
0

Κέρινο ομοίωμα της Beyoncé παρουσιάστηκε σήμερα στο Μουσείο Γκρεβέν στο Παρίσι.

Το κέρινο ομοίωμα της κορυφαίας καλλιτέχνιδας, προστίθεται στην τεράστια συλλογή του Μουσείου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι υπεύθυνοι δεν ήρθαν σε επαφή με τη Beyoncé, ωστόσο ευελπιστούν πως θα τους επισκεφτεί προκειμένου να το δει.

Υπενθυμίζεται πως το Μουσείο Γκρεβέν ιδρύθηκε το 1882 και φιλοξενεί πάνω από 200 κέρινα ομοιώματα. Μάλιστα, είναι ένα από τα παλαιότερα του είδους του στην Ευρώπη.

Η Beyoncé είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που έφτασε στο νούμερο 1 των Hot Country charts του Billboard, ενώ παράλληλα είναι και η πιο πολυβραβευμένη καλλιτέχνιδα στην ιστορία των Grammy, «μετρώντας» 32 βραβεία.

Με πληροφορίες από Reuters

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM
Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Δυο μεγάλα γαλλικά εισπρακτικά σουξέ, οι «Άγριες Μέρες Μας» του Βασίλη Κεκάτου και η live-action διασκευή του «How to train your Dragon» είναι μερικές από τις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ