Παράταση μέχρι τις 17 Ιουλίου για τις φορολογικές δηλώσεις

Παράταση μέχρι τις 17 Ιουλίου για τις φορολογικές δηλώσεις Facebook Twitter
0

Παράταση έως τις 17 Ιουλίου παίρνει η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών.

Κανονικά, η προθεσμία εξέπνεε αυτή την Παρασκευή, 30 Ιουνίου, ωστόσο εκτός Taxisnet παραμένουν 1,3 εκατομμύρια δηλώσεις.

Δεδομένου ότι μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί 4,63 εκατομμύρια δηλώσεις σε σύνολο 6,1 εκατομμυρίων ο χρόνος υποβολής θεωρείται υπεραρκετός για να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι που έχουν καθυστερήσει.

Η σχετική απόφαση την οποία έχει υπογράψει η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου αναμένεται να δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Οικονομία / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Σκεφτείτε το πιο απίθανο σενάριο και προετοιμαστείτε», προειδοποιεί η επικεφαλής του ΔΝΤ

«Βλέπουμε την ανθεκτικότητα της παγκόσμιας οικονομίας να δοκιμάζεται ξανά από τη νέα σύγκρουση στη Μέση Ανατολή» είπε, μεταξύ άλλων, η Γκεοργκίεβα
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΙΜΕΣ ΑΥΞΗΣΗ ΒΑΡΕΛΙ

Οικονομία / Ιστορικό άλμα στις τιμές του πετρελαίου: «Αν αντέχετε πάνω από τα $200 το βαρέλι, συνεχίστε αυτό το παιχνίδι»

Η τιμή του πετρελαίου έφτασε σήμερα στο υψηλότερο επίπεδο από το καλοκαίρι του 2022, όταν είχε επίσης, αυξηθεί θεαματικά, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία
THE LIFO TEAM
«Μαύρη» συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο: Sell-off με φόντο το Ιράν― πτώση κάτω από τις 2.100 μονάδες

Οικονομία / «Μαύρη» συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο: Sell-off με φόντο το Ιράν― Πτώση κάτω από τις 2.100 μονάδες

Ο Γενικός Δείκτης, υποκύπτοντας στο βάρος της γεωπολιτικής αβεβαιότητας και του αρνητικού κλίματος στις διεθνείς αγορές, κατέγραψε «βουτιά» της τάξεως του 5,75%, κλείνοντας στις 2.074,42 μονάδες.
THE LIFO TEAM