ΦΑΓΕ: Στην Ολλανδία το νέο εργοστάσιο

ΦΑΓΕ: Στην Ολλανδία το νέο εργοστάσιο Facebook Twitter
Facebook
0

Νέο εργοστάσιο στην Ολλανδία ετοιμάζει η ΦΑΓΕ, με την επένδυση να αγγίζει τα 150 εκατ.ευρω.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η οποία φιλοδοξεί το νέο εργοστάσιο να λειτουργήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2024, οι εγκαταστάσεις θα τοποθετούνται στο επιχειρηματικό πάρκο Riegmeer Hoogeveen, έχοντας ήδη υπογράψει σύμβαση προαίρεσης για ένα οικόπεδο 15 εκταρίων με τον δήμο του Hoogeveen.

Το εργοστάσιο αναμένεται να παράγει επιπλέον 40.000 τόνους παραγωγικής ικανότητας γιαουρτιού ετησίως, ανοίγοντας 250 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Η δημιουργία της νέας μονάδας έρχεται περίπου 6 χρόνια μετά την απόφαση της ΦΑΓΕ να δημιουργήσει δεύτερη μονάδα στην Ευρώπη, με την πρώτη επιλογή το Λουξεμβούργο να μην προχωρά τελικά. Η Ολλανδία συμπεριλαμβανόταν ανάμεσα στις αγορές που προκρίνονταν μαζί με τη Γαλλία και το Βέλγιο. Ωστόσο, επί σχεδόν έναν χρόνο η εταιρεία δεν αποκάλυπτε την ακριβή τοποθεσία.

Στις οικονομικές καταστάσεις για το τρίτο τρίμηνο του 2021, ο όμιλος επισήμανε  πως έχει υπογράψει συμφωνίες με διάφορους προμηθευτές και εργολάβους που σχετίζονται με την κατασκευή της νέας μονάδας, στο πλαίσιο των οποίων έχουν δεσμευθεί περί τα 2 εκατ. ευρώ για την επένδυση.
 

Με πληροφορίες Ναυτεμπορική

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πίνακες του Χρηματιστηρίου

Οικονομία / Χρηματιστήριο: Πάνω από τις 1.000 μονάδες ο γενικός δείκτης, για πρώτη φορά από το 2014- Οι παράγοντες που έπαιξαν ρόλο

Από το 2015 έως και σήμερα, ο δείκτης έχει επιχειρήσει τέσσερις φορές, όμως δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει πειστικά αυτό το κρίσιμο επίπεδο τιμών
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ