Το γραφείο στοιχημάτων William Hill ξανάρχισε να δέχεται στοιχήματα για την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στην ευρωζώνη

Το γραφείο στοιχημάτων William Hill ξανάρχισε να δέχεται στοιχήματα για την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στην ευρωζώνη Facebook Twitter
0

Το βρετανικό γραφείο στοιχημάτων William Hill ξανάρχισε να δέχεται στοιχήματα σχετικά με το αν η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου.


«Υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το Grexit που αποφασίσαμε να ξανανοίξουμε την αγορά», δήλωσε ο Γκράχαμ Σαρπ, εκπρόσωπος του William Hill.


Το γραφείο στοιχημάτων δίνει πιθανότητες 9/4 στο ενδεχόμενο η Ελλάδα να εγκαταλείψει την 19μελή ευρωζώνη φέτος, δηλαδή ποσοστό 31%. Οι πιθανότητες να παραμείνει είναι 1/3, δηλαδή 75%.


Όταν το William Hill σταμάτησε να δέχεται στοιχήματα για το "Grexit" νωρίτερα φέτος οι πιθανότητες ήταν 3 προς 1, οι πιο μικρές μέχρι τότε. Αυτό σημαίνει 25% πιθανότητα.


Εξηγώντας γιατί αποφάσισε να ξαναρχίσει να δέχεται στοιχήματα για το Grexit ο Σαρπ είπε: «Ο κόσμος θέλει να μας δώσει χρήματα, έτσι αποφασίσαμε να ξανανοίξουμε το στοίχημα».


Το αντίπαλο γραφείο στοιχημάτων Paddy Power δίνει 2 προς 1 στο Grexit, δηλαδή πιθανότητα 33%. Το Ladbrokes έχει κλείσει τα στοιχήματα για Grexit.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM