Τέλος τα 3.333 τραγούδια ανά συσκευή- Το Spotify αύξησε το όριο των offline downloads

Τέλος τα 3.333 τραγούδια ανά συσκευή- Το Spotify αύξησε το όριο των offline downloads Facebook Twitter
0

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Spotify είναι πως βάζει όριο στο πόσα τραγούδια μπορεί να «κατεβάσει» ο χρήστης σε κάθε συσκευή.

Μέχρι πρότινος το όριο της μουσικής που μπορούσε να κάνει download κάθε συνδρομητής για να ακούει εκτός σύνδεσης δικτύου ήταν 3.333 ανά συσκευή, κάτι που αποτελούσε χρόνιο παράπονο των χρηστών του.

Το Spotify αποφάσισε λοιπόν να αυξήσει το ανώτερο όριο των offline downloads, ανεβάζοντάς το στα 10.000 τραγούδια ανά συσκευή, για μέχρι πέντε συσκευές.

Το Spotify περιλαμβάνει περισσότερα από 35 εκατ. τραγούδια χωρίς περιορισμό στην Online ακρόαση, αλλά πριν την αλλαγή οι χρήστες της premium υπηρεσίας μπορούσαν να κατεβάσουν για offline ακρόαση έως και 9.999 σε τρεις συσκευές (3.333 σε καθεμία εξ' αυτών).

«Στο Spotify εργαζόμαστε πάντα για να βελτιώνουμε την εμπειρία των χρηστών κι αυτό κάνουμε με αυτή την αλλαγή» ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας στο περιοδικό Rolling Stone.

Με πληροφορίες από Lifehacker

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM