Πώς δεκάδες διάσημοι έχασαν εκατομμύρια followers σε μια νύχτα

Πώς δεκάδες διάσημοι έχασαν εκατομμύρια followers σε μια νύχτα Facebook Twitter
0

Από τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα μέχρι και τον Τζάστιν Μπίμπερ, πολλοί επιδραστικοί και διάσημοι των social media ξύπνησαν σήμερα και είδαν ξαφνικά τους followers τους αισθητά μειωμένους. Το Τwitter έκανε το πρώτο ξεκαθάρισμα και τα νέα ήταν άσχημα.

Η πλατφόρμα άρχισε μια μαζική εκκαθάριση ύποπτων ψεύτικων λογαριασμών και η πρώτη επιχείρηση διέγραψε εκατομμύρια.

Διαγράφοντας τους ψεύτικους λογαριασμούς, το Twitter ελπίζει να αποκαταστήσει την καλή πίστη στην πλατφόρμα η οποία έγινε από πολλούς όχημα επιρροής, χάρη σε ψεύτικα νούμερα θαυμαστών.

Το Twitter δήλωσε ότι αναμένει από την πρωτοβουλία να μειωθεί ο συνολικός αριθμός των χρηστών της πλατφόρμας κατά 6%, σύμφωνα με τις αναφορές των ΝΥΤ.

 Η Katy Perry, η προσωπικότητα με τους περισσότερους ακολούθους στο Twitter, έχασε τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο followers. Ο Justin Bieber και η Taylor Swift έχασαν περίπου 2 εκατομμύρια έκαστος. Η Rihanna, η Ellen DeGeneres, η Lady Gaga, έχασαν επίσης περίπου 2 εκατομμύρια η κάθε μια.

Ο αστέρας του μπάσκετ Shaquille O'Neal έχασε επίσης περίπου ένα εκατομμύριο από τους 15,3 εκατομμύρια φανς του και η Oprah Winfrey  έχασε περίπου 1,4 εκατομμύρια followers.

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχασε πάνω από 2 εκατομμύρια followers ενώ ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ έχασε 340,000.

Μέσα στις επόμενες μέρες έπεται συνέχεια....

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM