Επιστρέφουν για δεύτερη σεζόν στο «Θησείον-Ένα Θέατρο για τις τέχνες» οι επιτυχημένες παραστάσεις "Ο Καλός Άνθρωπος του Σετσουάν" και "Η Γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;".

 

Ο Γεράσιμος Σκαφίδας κι ο Νικορέστης Χανιωτάκης (Καλλιτεχνική Εταιρεία Μυθωδία) συνεχίζουν στην καλλιτεχνική διεύθυνση του Θησείου και πριν την έναρξη της νέας τους παράστασης "Μήδεια του Μποστ", θα ανεβάσουν εκ νέου τα περσινά τους έργα.

 

"Ο Καλός Άνθρωπος του Σετσουάν" του Μπέρτολτ Μπρεχτ, ένα από τα κορυφαία έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου και θα παρουσιαστεί μόνο για τριάντα παραστάσεις από Τετάρτη έως Κυριακή στις 9 μ.μ.

 

Τους εμβληματικούς ρόλους του έργου ενσαρκώνουν οι Πέγκυ Τρικαλιώτη, Ηρώ Μουκίου, Γιάννης Καλατζόπουλος, Γεράσιμος Σκαφίδας, Νίκος Πουρσανίδης, Κώστας Κάππας, Μπέτυ Αποστόλου, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Ηλέκτρα Σαρρή, ενώ την πρωτότυπη μουσική της παράστασης υπογράφει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε απόδοση στίχων Μαριλένας Παναγιωτοπούλου.

 

 «Ο Καλός Άνθρωπος του Σετσουάν»
«Ο Καλός Άνθρωπος του Σετσουάν»

 

Μετά τον "Καλό Άνθρωπο" παίρνει την σκυτάλη "Η Γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;" του Έντουαρντ Άλμπι. Το βραβευμένο και τολμηρό έργο του σπουδαίου Αμερικάνου συγγραφέα την περασμένη περίοδο πραγματοποίησε τριάντα έξι συνεχόμενες sold out παραστάσεις και ψηφίστηκε ως "Η παράσταση της χρονιάς" στα 9α θεατρικά βραβεία Θεσσαλονίκης.

 

Φέτος ανοίγει έναν δεύτερο κύκλο παραστάσεων στις 7 Οκτωβρίου και θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9.15 μ.μ. Πρωταγωνιστούν: Νίκος Κουρής, Λουκία Μιχαλοπούλου, Γιάννης Δρακόπουλος, Μιχαήλ Ταμπακάκης.

 

Info
«θησείον - Ένα Θέατρο για τις Τέχνες»
Τουρναβίτου 7, Αθήνα (Ψυρρή)
Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος: Σταθμός Θησείο
Μετρό: Γραμμή 3, Μοναστηράκι

Περισσότερες πληροφορίες:
www.mythodiatheatre.gr

 

«Ο Καλός Άνθρωπος του Σετσουάν»
Πρεμίερα: Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Τέταρτη-Κυριακή: 21:00
Εισιτήρια: Τετάρτη & Πέμπτη:
Κανονικό: 16 €
Μειωμένο: 12 €
ΟΑΕΔ: 10 €
Παρασκευή, Σαββατο, Κυριακή:
Κανονικό: 18 €
Μειωμένο: 14 €
ΟΑΕΔ: 10 €

Ειδική τιμή προπώλησης: 14 €

 

«Η Γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;»
Πρεμιέρα: 7 Οκτωβρίου 2019
Δευτέρα & Τρίτη στις 9.15 μ.μ.
Εισιτήρια: Κανονικό: 17 €, Μειωμένο: 13 €, ΟΑΕΔ-Α.Μ.Ε.Α.: 10 €

Ειδική τιμή προπώλησης: 12 ευρώ