Το Εθνικό Θέατρο ακυρώνει όλες τις παραστάσεις που ήταν προγραμματισμένες για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου εξαιτίας της απεργίας που προκήρυξαν οι ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ.

 

Αναλυτικότερα, ακυρώνονται: η «Δωδέκατη νύχτα» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στην Κεντρική Σκηνή, το «Στέλλα κοιμήσου» του Γιάννη Οικονομίδη στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος», ο «Ευτυχισμένος πρίγκιπας» του Όσκαρ Ουάιλντ στην Παιδική Σκηνή, το «Πεδίο βολής» στην Πειραματική Σκηνή και ο «Άνεμος» του Κωνσταντίνου Ρήγου στο Θέατρο Rex- Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη».

 

Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων της παράστασης «Στέλλα κοιμήσου» στις 8/12, μπορούν να προσέλθουν και να την παρακολουθήσουν μόνο την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, διότι όλες οι επόμενες παραστάσεις είναι ήδη sold out.

 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, παρακαλούνται οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου εντός δεκαημέρου για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους, ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 210.7234567 για εισιτήρια μέσω τηλεφωνικού κέντρου και Ίντερνετ.

 

Σημείωση: Τα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου λειτουργούν ως εξής: Τρίτη 9:00 - 17:00 και από Τετάρτη έως Κυριακή 9:30 - 21:00.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr