Πυροβολισμοί πριν από λίγο στο Χαλάνδρι με έναν άνδρα να έχει τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιά.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας τραυματίστηκε, πριν από λίγο, καθώς δέχτηκε πυροβολισμούς από μια γυναίκα, η οποία συνελήφθη, όμως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

 

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας και σύμφωνα με την ίδια πηγή, στο σημείο έσπευσαν πολλοί αστυνομικοί.

 

Πληροφορίες που επικαλείται τo iefimerida.gr ωστόσο, αναφέρουν ότι πρόκειται για πρώην ζευγάρι. Η γυναίκα αλβανικής καταγωγής φέρεται να είχε μία 12χρονη κόρη με τον άνδρα.

 

Εκείνος οφθαλμίατρος στο επάγγελμα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, τραυματίστηκε από τις σφαίρες στην κοιλιά και στη μασχάλη και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, έχοντας όμως τις αισθήσεις του.

 

Οι καυγάδες του πρώην ζευγαριού ήταν συχνοί και σήμερα η γυναίκα τον περίμενε στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει στη συμβολή των οδών Ζαν Μορέας και Φιλικής Εταιρείας.

 

Ξεκίνησαν έντονοι διαπληκτισμοί και η δράστρια φέρεται να έβγαλε ένα περίστροφο και να τον πυροβόλησε δύο φορές, μπροστά στην 12χρονη κόρη τους.