Θρήνος στην κηδεία της 29χρονης λεχώνας: Οι συγγενείς ξεσπούν για το λάθος των γιατρών

Θρήνος στην κηδεία της 29χρονης λεχώνας: Οι συγγενείς ξεσπούν για το λάθος των γιατρών Facebook Twitter
0

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν σήμερα σε βαρύ κλίμα πένθους, την 29χρονη λεχώνα, που πέθανε μετά από αλλεργικό σοκ, με την οικογένεια να λέει πως οι γιατροί στο νοσοκομείο της Κατερίνης της έδωσαν λάθος αντιβίωση. 

Μετά την κηδεία της άτυχης Άννας, η δικηγόρος της οικογένειας και συγγενείς μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, κατηγορώντας τους γιατρούς για εγκληματική ανευθυνότητα αφού, όπως λένε, το προσωπικό είχε ενημερωθεί για τις αλλεργίες της γυναίκας, που είχε μπει στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα, για έναν προγραμματισμένο τοκετό. «Είχε γραφτεί στον φάκελό της με κόκκινα γράμματα», είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου. 

Οι συγγενείς περίμεναν να γίνει πρώτα η κηδεία της για να μιλήσουν στον τηλεοπτικό φακό, σχετικά με τα όσα καταγγέλλουν. Επειδή η 29χρονη είχε ξεπεράσει την 40η εβδομάδα κύησης, οι γιατροί της χορήγησαν το μεσημέρι ένα φάρμακο για να προκαλέσουν με τεχνητό τρόπο τον τοκετό. Όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι στις 8 το απόγευμα μπήκε στο χειρουργείο για καισαρική τομή. Όπως περιγράφει ο θείος της νεκρής, Τάσος Αδάμος, μισή ώρα αργότερα μια νοσηλεύτρια βγήκε με το υγιέστατο μωράκι και τους διαβεβαίωσε πως και η μητέρα ήταν καλά στην υγεία της. Αυτό ήταν το πρώτο παιδί της 29χρονης Άννας. 

«Ενημερώναμε φίλους συγγενείς ότι όλα πήγανε καλά. Μας είπαν ότι ήταν υπόθεση μισής ώρας» να βγει και η μητέρα από το χειρουργείο, θυμάται ο κ. Αδάμος. Όμως μετά την καισαρική τομή, οι γιατροί χορήγησαν λάθος αντιβίωση στην γυναίκα που υπέστη αλλεργικό σοκ και έχασε τη ζωή της. «Απέραντη θλίψη και καταστροφή από εγκληματική ανευθυνότητα», λέει ο θείο της. 

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM