Προσοχή στα δελτία τύπου

Προσοχή στα δελτία τύπου Facebook Twitter
0

H American Apparel είχε από καιρό ανακοινώσει ότι θα έβγαζε συλλεκτικά κομματια για τον εορτασμό 40 χρόνων της παιδικής τηλεοπτικής σειράς Sesame Street. Πλέον τα t-shirts με ήρωες της Sesame Street πωλούνται και online.

Το δελτίο τύπου της American Apparel μιλούσε για το πως οι δημιουργοί του Sesame Street τους πλησίασαν για να συνεργαστούν και να διαλέξουν τις εικονογραφήσεις που τους ταίριαζαν περισσότερο  ενώ μιλούσαν και για το «ήθος» των δυο εταιρειών που «συνεργάστηκαν στενά».

Τι κρίμα που οι δημιουργοί του Sesame Street διευκρίνισαν πως όχι μόνο δεν συνεργάστηκαν στενά, αλλά στην πραγματικότητα τα δικαιώματα του Sesame Street ανήκουν σε μια τρίτη εταιρεία η οποια και παράγει t-shirts για την American Apparel. Άλλο ένα licensing deal με λίγα λόγια από αυτά που συνηθίζονται στη βιομηχανία της μόδας.

Προσοχή στα δελτία τύπου την επόμενη φορά!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Μετά από πολύμηνη δίκη, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους - χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό - συνολικά 7 από τους 15 κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Αποπειράθηκε τέσσερις φορές να αφαιρέσει τη ζωή ενός από τα δύο παιδιά της, αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο - Η Ειρήνη Μουρτζούκου επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι την απολογία της
LIFO NEWSROOM