ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2016 | 23:12

.....?

Η ζωή μου. ...είμαι 16 χρονών. ..Ποτέ δεν μιλούσα πολύ αλλά έκρυβα δυναμισμό αυτό όμως άλλαξε όταν μπήκα στην εφηβεία. ...ξαφνικά ένοιωθα μέσα μου μια αδικία χωρίς λόγο ..νεύρα και όλα αυτά κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο. Οι γονείς μου κυκλοθυμικοι. ..με μπερδεύουν. ..πολύ άσχημες οικογενειακες στιγμές που δυστυχώς κάπως αναιρουν τις καλές. .εν ο λίγης νοιώθω ότι έχω ψυχικά τραύματα, δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου και το πράγμα είναι σε κακή κατάσταση. .Δεν αντέχω η ζωή μου κατά στρέφεται ..μακάρι να λειτουργουσα τυπικά σε ολα! Θέλω ανθρώπους που να με καταλαβαινουν ...Έχω τόσα όνειρα αλλά μισώ τους γονείς μου και αυτό με πάει πίσω. ..Δεν αντέχω άλλο κλάμα. ....δεν αντέχω άλλο τις φωνές και τις υπερβολές της μάνας μου! Δεν μπορω άλλο ας με καταλάβει κάποιος. ...πλέον νοιώθω το ίδιο μ το σώμα να πονάει. .πονάει η ψυχή μου και πονάω και γω...Αυτό που έχω καταλάβει μέχρι στιγμής είναι ότι για να επιβιωσεις χρειάζεσαι επιμονή και υπομονή. ...κοίτα και λίγο τη θέσητου αλλού ...Καληνύχτα σε όλους τους φίλους. ..Το κείμενο είναι ότι να ναι αλλά ήθελα να γράψω κάτι. .
1
 
 
 
 
σχόλια
Αχ αυτή η εφηβεία! Είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι λόγω των αλλαγών στις ορμόνες, στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και το άγχος που προκαλεί το πέρασμα από την παιδική ηλικία προς την ενηλικίωση οι περισσότεροι έφηβοι περνάνε δύσκολα αυτή την περίοδο.Υπομονή, θα περάσει. Συγκεντρώσου στο ότι είσαι δυνατή και θα τα ξεπεράσεις όλα και στο κάτω κάτω όταν ενηλικιωθείς οι επιλογές σου πολλαπλασιάζονται.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ