ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.10.2016 | 01:41

............

Εχω γνωρίσει καποιον απο το fb πανω απο 35 δεν εχουμε βγει ακομα πανω στην συζητηση μου ειπς απο μονος του οτι ειναι φτωχαδακι δεν με πειραζει αυτο πραγματικα αλλα ετσι οπως το ειπε μου χτυπησε καπως αισθανθηκα αβολα, ολοι πολυ ετσι ειμαστε αλλα ετσι όπως χρησιμοποιησε την λεξη αυτη δεν μου αρεσε..
1
 
 
 
 
σχόλια
ντάξει, λίγο ατυχής η έκφραση, θα μπορούσε να το πει κάπως αλλιώς...τέλος πάντων, σίγουρα προσπαθεί να σε προϊδεάσει για κάτι (πλήρωσε μου τον καφέ πχ) ή και βεβαίως να προσπαθεί να φανεί ειλικρινής εξαρχής, ώστε να μην περιμένεις από αυτόν να σου ανοίγει κρασιά σε παραλιακά εστιατόρια.Πάντως από μόνη της η λέξη "φτωχαδάκι" μην σε χαλάει. Ακόμα δεν τον έχεις δει καν από κοντά, περίμενε να πούμε. Μακάρι αυτό να είναι το μόνο σας πρόβλημα. Βγες και πες μας μετά. Αμάν πια και με αυτό το διαδίκτυο, άμα δεν ζήσεις τον άλλον έστω για μια ώρα, τι άκρη να βγάλεις; Ο γραπτός λόγος παραπλανεί,γνώρισέ τον και άσε τις ονλάιν ανασκαφές.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ