Ολοκληρώθηκε το έργο για την προσωρινή στέγαση του Δημοτικού Σχολείου Βρίσας

Ολοκληρώθηκε το έργο για την προσωρινή στέγαση του Δημοτικού Σχολείου Βρίσας Facebook Twitter
0

Ολοκληρώθηκε το έργο της εγκατάστασης και των υποδομών για την προσωρινή στέγαση του Δημοτικού Σχολείου Βρίσας, που είχε αναλάβει το Υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, πραγματοποιήθηκε διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, κατασκευάστηκε τοιχίο αντιστήριξης του αύλειου χώρου, ανακατασκευάστηκε η πέτρινη περίφραξη, έγιναν νέες είσοδοι και τέλος τοποθετήθηκαν οι αίθουσες. Αυτές είναι τρεις αίθουσες διδασκαλίας για τα παιδιά του δημοτικού σχολείου, μια αίθουσα διδασκαλίας νηπιαγωγείου, μια αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών, γραφείο εκπαιδευτικών και τουαλέτες.

Την ερχόμενη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η παράδοση από το Υπουργείο παιδείας των νέων εγκαταστάσεων και θα υπογραφεί το πρωτόκολλο παραλαβής και χρήσης του έργου από τον δήμο Λέσβου.

Αμέσως μετά θα χτυπήσει, για πρώτη φορά μετά τον καταστροφικό σεισμό της 12ης Ιουνίου, το κουδούνι του σχολείου και θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος για την έναρξη της νέας χρονιάς αγιασμός. 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Στα αποκαλυπτήρια παρέστησαν μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές, εκπρόσωποι Κομμάτων, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, συνδικαλιστικών φορέων και συνάδελφοι του αστυνομικού
LIFO NEWSROOM
Πειραιάς: Στο νοσοκομείο 17χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Πλαστή ταυτότητα και συλλήψεις σε καφετέρια

Ελλάδα / Πειραιάς: Στο νοσοκομείο 17χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Πλαστή ταυτότητα και συλλήψεις σε καφετέρια

Κατά την έρευνα προέκυψε ότι ο 17χρονος είχε χρησιμοποιήσει πλαστή αστυνομική ταυτότητα προκειμένου να εισέλθει στο κατάστημα και να παραγγείλει ποτά
LIFO NEWSROOM