Την πρόταση της ΝΔ για έξοδο από την κρίση παρουσίασε ο Μητσοτάκης στον Μοσκοβισί

Την πρόταση της ΝΔ για έξοδο από την κρίση παρουσίασε ο Μητσοτάκης στον Μοσκοβισί Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Με τον επίτροπο νομισματικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, είχε συνάντηση ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο γραφείο του στη Βουλή. 

Μετά τη συνάντηση, πηγές της Πειραιώς ανέφεραν, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε στον κ. Μοσκοβισί την πρόταση της ΝΔ για έξοδο από την κρίση. «Η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης και για τις καθυστερήσεις. Δεν είναι ευθύνη της ΝΔ οι καθυστερήσεις, ούτε οι υπερβολικές απαιτήσεις των δανειστών», πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές. 


Το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επίσης συνάντηση, διάρκειας 15 λεπτών, στο γραφείο του στη Βουλή και με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.


Σε συνομιλία με δημοσιογράφους οι οποίοι ρώτησαν τον κ. Σαμαρά αν ανησυχεί ότι μπορεί να επαναληφθούν όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2015, ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε: «Δεν μου αρέσει να τα δραματοποιώ. Το σίγουρο είναι ότι κάθε μέρα που περνάει ανεβαίνει ο λογαριασμός. Αυτό είναι το σημαντικό».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM