Σπάνια δημόσια εμφάνιση της κόρης του Πούτιν σε διαγωνισμό χορού

Σπάνια δημόσια εμφάνιση της κόρης του Πούτιν σε διαγωνισμό χορού Facebook Twitter
0

Η Katerina, η 30χρονη κόρη του Πούτιν, ήτανη πρωταγωνίστρια σε έναν διαγωνισμό rock 'n' roll χορού που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Μόσχα.

Η Katerina Tikhonova πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Acrobatic Rock'n'roll με παρτενέρ τον Dmitry Alexeyev.

Αν και η κόρη του Ρώσου προέδρου δεν διακρίθηκε με κάποιο βραβείο μονοπώλησε το ενδιαφέρον στη χώρα της, αλλά και τα ξένα μίντια καθώς αυτή ήταν μια σπάνια δημόσια εμφάνισή της.


Η Katerina καθώς και η αδελφή της κρατήθηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για πολλά χρόνια ενώ ακόμη και σήμερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν αρνείται να μιλήσει για τις κόρες του και ποτέ δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση που να αναφέρεται ονομαστικά στα παιδιά του προέδρου.

Το Κρεμλίνο αρνείται συστηματικά να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με την οικογένεια του προέδρου και οι βοηθοί του Πούτιν έχουν αρνηθεί να επιβεβαιώσουν λεπτομέρειες σχετικά με τις κόρες του, τις οποίες έκανε με την Lyudmila, την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Katerina είναι παντρεμένη με τον νεότερο δισεκατομμυριούχο της Ρωσίας Kirill Shamalov.

Η Tikhonova, η οποία χρησιμοποιεί το επώνυμο της γιαγιάς της, αποκαλύφθηκε πως ήταν κόρη του προέδρου πέρυσι. Δημοσιογράφοι που συνέδεσαν μια σειρά στοιχείων και ενδείξεων κατάφεραν να αποκαλύψουν την πραγματική της ταυτότητα. Όταν ο Πούτιν ρωτήθηκε αν Tikhonova ήταν η κόρη του, αρνήθηκε να σχολιάσει, λέγοντας πως η οικογενειακή ζωή του ήταν ιδιωτική.

Το Σάββατο η ρωσική τηλεόραση έδειξε δύο αποσπάσματα από τα χορευτικά της Tikhonova και του Alekseev με το οποία πήραν μέρος στο διαγωνισμό.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM
Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ανατροπή στον κινηματογράφο: Η OpenAI παράγει ταινία με AI και κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Πολιτισμός / Ανατροπή στον κινηματογράφο; Η OpenAI παράγει ταινία με κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Η OpenAI φέρνει την επανάσταση στον κινηματογράφο με την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους που δημιουργείται κυρίως με τεχνητή νοημοσύνη - Το “Critterz” υπόσχεται να αλλάξει το Χόλιγουντ για πάντα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και φθηνότερο κόστος παραγωγής
LIFO NEWSROOM