ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Σήμερα στην Αθήνα ο Αντόνιο Κόστα

Σήμερα στην Αθήνα ο Αντόνιο Κόστα Facebook Twitter
0

Στην Αθήνα φτάνει σήμερα για επίσημη επίσκεψη ο Πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα, ο οποίος θα συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα αλλά και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Φώφη Γεννηματά. Η αρχή των συναντήσεων του θα γίνει στις 10.30 από το Προεδρικό Μέγαρο.

Ο πορτογάλος πρωθυπουργός, επικεφαλής κυβέρνησης συνασπισμού κατά της λιτότητας με αριστερούς και κομμουνιστές θα υπογράψει με τον Έλληνα ομόλογό διακήρυξη για τον περιορισμό της λιτότητας και τον αριστερό επαναπροσδιορισμό της πορείας της Ευρώπης.

Στο κείμενο αυτό θα καταγράφονται και οι θέσεις για την κοινή διαχείριση της προσφυγικής κρίσης. Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Κόστα στην Καθημερινή η χώρα του επιθυμεί να φιλοξενήσει 6 χιλιάδες πρόσφυγες περισσότερους από αυτούς που προβλέπει η συμφωνία της Ε.Ε. για την κατανομή και ποσόστωση προσφύγων ανά κράτος.

Στο περιθώριο της επίσκεψης του κ. Κόστα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Πορτογάλου υπουργού Εξωτερικών, Αουγκούστο Σάντος Σίλβα, με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM