Αυτοί οι πέντε νέοι μόλις μπήκαν στο Γκίνες βλέποντας τηλεόραση για 92 συνεχόμενες ώρες

Αυτοί οι πέντε νέοι μόλις μπήκαν στο Γκίνες βλέποντας τηλεόραση για 92 συνεχόμενες ώρες Facebook Twitter
Ο Zivan Pajkanovic (23) η Nadine Pauser (20), ο Johannes Spilka (19), ο Markus Waldl (24) και ο Dominik Zeller (24) στην ειδική αίθουσα προβολών.
3

Πέντε νέοι έσπασαν ένα παγκόσμιο ρεκόρ καθώς παρακολούθησαν χωρίς διακοπή τηλεόραση για ένα διάστημα 92 ωρών, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές αυτού του «μαραθωνίου» επί του καναπέ που πραγματοποιήθηκε σε μια εμπορική έκθεση στη Βιέννη, στην Αυστρία.


«Στο τέλος, ήταν πραγματικά δύσκολο για εκείνους» παραδέχθηκε ο Μόριτς Άρνολντ, που οργάνωσε την εκδήλωση. Το ρεκόρ κατεγράφη στο βιβλίο Γκίνες, πρόσθεσε ο ίδιος.


Οι 5 τηλεθεατές ηλικίας 19 έως 24 ετών, που επελέγησαν μεταξύ 400 υποψηφίων, δεν είχαν δικαίωμα να διακόψουν την αναμέτρηση παρά για μόλις 5 λεπτά κάθε ώρα, ένα διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου έκαναν κυρίως ένα ντους.


Για να παραμείνουν ξύπνιοι μπροστά από τη μικρή οθόνη, οι συμμετέχοντες είχαν στη διάθεσή τους ένα στατικό ποδήλατο, καφέ και ενεργειακά ποτά.


Το προηγούμενο ρεκόρ που έχει καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες ήταν τον Δεκέμβριο του 2014 όταν μια ομάδα ανθρώπων παρακολούθησε αδιάκοπα τηλεόραση για ένα διάστημα 91 ωρών στο Τορόντο του Καναδά.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Swedish Death Cleaning: Αν πέθαινες αύριο, τι θα άφηνες πίσω σου;

Living / Swedish Death Cleaning: Αν πέθαινες αύριο, τι θα άφηνες πίσω σου;

Δεν είναι μόδα, ούτε μια μακάβρια συνήθεια, αλλά μια απρόσμενα πρακτική μέθοδος για να κάνεις ουσιαστικό ξεσκαρτάρισμα: να απαλλαγείς από αντικείμενα που δεν χρειάζεσαι, να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ο νέος σταρ της βρετανικής κηπουρικής δεν πουλά μόνο φυτά, αλλά έναν ολόκληρο τρόπο να βλέπεις τον κόσμο

Περιβάλλον / Ο νέος σταρ της βρετανικής κηπουρικής δεν πουλά μόνο φυτά, αλλά έναν ολόκληρο τρόπο να βλέπεις τον κόσμο

Με το άνοιγμα του Field Nursery, ο Jonny Bruce αναδεικνύεται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα πρόσωπα της βρετανικής κηπουρικής, φέρνοντας μαζί του μια ιδέα του κήπου που ενώνει αισθητική, οικολογία και τρόπο ζωής.
THE LIFO TEAM
Το πορτρέτο του Πάνου, σκλάβου του BDSM και queer

Σχέσεις / Το πορτρέτο του Πάνου, σκλάβου του BDSM

Μια αποκαλυπτική κουβέντα με έναν sub (υποτακτικό ή «σκλάβο») για μία από τις πιο ακραίες ερωτικές πρακτικές και την κουλτούρα της, το ζητούμενο της οποίας, όσο σκληροπυρηνική κι αν φαντάζει, παραμένει το ίδιο: η αγάπη. 
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Tο βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου είναι το νέο fitness trend της πόλης

Living / Tο βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου είναι το νέο fitness trend της πόλης

Μια ευγενική πολεμική τέχνη που δεν είναι μόνο αυτοάμυνα·γυμνάζει σώμα και μυαλό, προσφέρει αυτοπεποίθηση και ψυχική ηρεμία και γίνεται ολοένα πιο δημοφιλής όχι μόνο στους ενήλικες αλλά και στα παιδιά.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΙΒΑ
Φτιάξαμε ινσταγκραμικούς κήπους. Ξοδέψαμε περιουσίες. Τώρα μαράθηκαν όλα.

Living / Φτιάξαμε ινσταγκραμικούς κήπους. Ξοδέψαμε περιουσίες. Τώρα μαράθηκαν όλα.

Εκτός από τάση και διακόσμηση, τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί που δύσκολα επιβιώνουν στις κλιματικές συνθήκες της Αθήνας. Και αυτό δεν θα σου το πει κανείς στους χώρους που θα τα αγοράσεις.
M. HULOT
Honey Nest: Στον concept παιδότοπο της Νέας Σμύρνης μικροί και μεγάλοι περνούν εξίσου καλά

Living / Honey Nest: Στον concept παιδότοπο της Νέας Σμύρνης μικροί και μεγάλοι περνούν εξίσου καλά

Η Μαντώ, η Δανάη και ο Αλέξης έφτιαξαν έναν χώρο όπου πρωταγωνιστούν τα ξύλινα παιχνίδια και τα παστέλ χρώματα, διαθέτει μαγαζί και μικρό μπαρ και οι κάτοικοι της γειτονιάς κάνουν φιλίες.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

2 σχόλια