Τσακαλώτος: Θα καταθέσουμε αντιπρόταση για το αφορολόγητο

Τσακαλώτος: Θα καταθέσουμε αντιπρόταση για το αφορολόγητο Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ/EUROPEAN CONSILIUM/Mario Salerno
0

Αντιπροσωπεία του υπουργείου Οικονομικών και οι εκπρόσωποι των Θεσμών, κατά τη σημερινή τελευταία συνάντηση έθεσαν σήμερα επί τάπητος το ζήτημα της πλήρους ανεξαρτητοποίησης της φορολογικής διοίκησης.

Εξερχόμενος της συνάντησης, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, δήλωσε ότι στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχουν πλέον ανοιχτά ζητήματα με τους πιστωτές. Ωστόσο, ερωτηθείς για την πρόταση των εκπροσώπων των δανειστών σχετικά με τη μείωση του αφορολόγητου ορίου, απάντησε ότι η κυβέρνηση επανέλθει αύριο με νέα αντιπρόταση.

Παρόν στη συγκεκριμένη συνάντηση ήταν και ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM