Τόσκας: Η κατάσταση στην Ειδομένη θα ομαλοποιηθεί σε 1-2 εβδομάδες

Τόσκας: Η κατάσταση στην Ειδομένη θα ομαλοποιηθεί σε 1-2 εβδομάδες Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Σε 1-2 εβδομάδες βλέπει ομαλοποίησης την Ειδομένη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Νίκος Τόσκας,ο οποίος μιλώντας το πρωί στο ΜΕΓΚΑ, απέκλεισε το ενδεχόμενο βίαιης επέμβασης.

Σύμφωνα με τον υπουργό, στόχος της κυβέρνησης είναι να πειστούν οι πρόσφυγες ότι η βαλκανική οδός έχει κλείσει με ευθύνη χωρών που βρίσκονται στα βόρεια, και ότι πρέπει επομένως να κατευθυνθούν προς τους καταυλισμούς, όπου υπάρχουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.

«Πρέπει να τους πείσουμε αυτούς τους ανθρώπους και φυσικά το να τους πείσουμε δεν γίνεται με δακρυγόνα. Το 50% είναι γυναίκες και παιδιά", είπε ο ο κ. Τσόσκας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΒΕΣΙ

Πολιτική / Μαρινάκης για Κοβέσι: «Όποιος την ακούσει καταλαβαίνει ότι τα περί συγκάλυψης είναι παραμύθια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε ιδιαίτερα στο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο αφορά την ποινική ευθύνη υπουργών, λέγοντας ότι «όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να αλλάξει»
LIFO NEWSROOM