Κατέβασε ολόκληρο το άλμπουμ 40 Μέρες του Κυρίου Κ.

Κατέβασε ολόκληρο το άλμπουμ 40 Μέρες του Κυρίου Κ. Facebook Twitter
0
Κατέβασε ολόκληρο το άλμπουμ 40 Μέρες του Κυρίου Κ. Facebook Twitter

To άλμπουμ του Κυρίου Κ. με τίτλο «40 Μέρες» κυκλοφόρησε στο τέλος Ιουνίου από την Just Gazing Records και είναι ένα εξαιρετικό ελληνόφωνο άλμπουμ, με φρέσκο ήχο παρ’ όλες τις αναφορές που μπορείς να εντοπίσεις, που του άξιζε πολύ μεγαλύτερη δημοσιότητα. Ιδιαίτερο, όπως και ο δημιουργός του. Το one man show του δίσκου περιλαμβάνει ατμοσφαιρικά κομμάτια με «διαστημικούς» στίχους όπως το «Αστάρτη», τα αλλόκοτα περιγραφικά στόρι που είναι εντελώς δικά του όπως το «Σπιρταρίτσα» με τη φαρφίσα (;) και το άγριο «40 Μέρες» που θυμίζει Παύλο Σιδηρόπουλο των αρχών των ’80s. Ή απίθανα κομμάτια όπως το «Περιττό να μου πεις» που ενώ παίζουν με τις πιο απλές μουσικές φόρμες και την παραμόρφωση είναι αυτά που κάνουν τον Κύριο Κ. ξεχωριστό.  

Την Παρασκευή 6/11 παρουσιάζει το άλμπουμ «40 Μέρες» ζωντανά στο Metropolis Café (Λαρίσης 49, Αμπελόκηποι) και με την ευκαιρία η Just Gazing το δίνει ολόκληρο για ακρόαση και download. Αξίζει να το ακούσεις και να αγοράσεις την έκδοση του βινυλίου (θα υπάρχει την Παρασκευή το βράδυ στο χώρο της συναυλίας).

Να σημειωθεί ότι το mastering του άλμπουμ υπογράφει ο James Plotkin, μόνιμος συνεργάτης εταιρειών όπως Kranky, Mexican Summer και καλλιτεχνών όπως John Carpenter και Moon Duo. 

Μπορείς να κατεβάσεις ολόκληρο το άμπουμ εδώ.

Στο live τον Κύριο Κ. θα συνοδεύουν οι Γ. Βούλγαρης (τύμπανα) και Αλ. Βουλγαράκης (κιθάρα).

 

Κατέβασε ολόκληρο το άλμπουμ 40 Μέρες του Κυρίου Κ. Facebook Twitter

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάριος Βεάνος: «Έπαιρνα το ντέφι, ανέβαινα στο τραπέζι και γινότανε χαμός»

Queer History / Μάριος Βεάνος: «Έπαιρνα το ντέφι, ανέβαινα στο τραπέζι και γινότανε χαμός»

Ένας θρύλος της νύχτας που άφησε εποχή στα σκυλάδικα της ελληνικής περιφέρειας. Τόσο που ο Θάνος Αλεξανδρής τού αφιέρωσε ολόκληρο κεφάλαιο στο βιβλίο «Αυτή η νύχτα μένει».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η πτώση του Χούλιο Ιγκλέσιας: Πώς ο διάσημος τραγουδιστής χάθηκε στο δικό του Τρίγωνο των Βερμούδων

Μουσική / Η πτώση του Χούλιο Ιγκλέσιας: Πώς χάθηκε στο δικό του Τρίγωνο των Βερμούδων

Ο πιο διάσημος Ισπανός τραγουδιστής πέρασε τα τελευταία 40 χρόνια κρυμμένος σε επαύλεις. Πλέον, λόγω κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση και σωματεμπορία, η ιδιωτική του ζωή βγαίνει στο φως.
THE LIFO TEAM
8 φορές που το πάρτι πήρε φωτιά - κυριολεκτικά

Μουσική / 10 φορές που το πάρτι έγινε εφιάλτης

Με αφορμή τη φωτιά που ξέσπασε στο ελβετικό κλαμπ την Πρωτοχρονιά, κάνουμε μια αναδρομή σε παρόμοια πολύνεκρα δυστυχήματα τα τελευταία 80 χρόνια, από τη Βοστώνη και την Αργεντινή μέχρι τη Σουηδία και τις Φιλιππίνες.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ
Το Piandaemonium στο Μέγαρο: 12 πιανίστες και 6 πιάνα συνομιλούν και αλληλεπιδρούν

Μουσική / Πανδαιμόνιο πιάνων στο Μέγαρο Μουσικής

Το Piandaemonium, το μοναδικό παγκοσμίως συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη με τους 12 πιανίστες, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με δυνατούς ήχους, τζαζ αναμνήσεις, Προκόφιεφ και παραδοσιακές μελωδίες.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
ΕΠΕΞ Η τυραννία του Berghain

Μουσική / H τυραννία του Berghain

Με τη νεότερη γενιά των «ρέιβερ» να στρέφεται κυρίως σε hard ή εναλλακτικά πιο εύπεπτους ήχους και τους παλιούς να αρνούνται να δεχτούν οποιαδήποτε υποκατηγορία τέκνο ως αληθινή, το είδος έχει φτωχύνει σε πολυμορφία και τείνει να περιοριστεί στα δύο δίπολα.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΟΥΡΛΑΚΟΣ