LIVE!

Βρέθηκε και το δεύτερο «μαύρο κουτί» από το δυστύχημα στις Αλπεις

Βρέθηκε και το δεύτερο «μαύρο κουτί» από το δυστύχημα στις Αλπεις Facebook Twitter
0

Βρέθηκε, εννέα μέρες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα, και το δεύτερο μαύρο κουτί του αεροσκάφους της Germanwings που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις.

Οι ερευνητές ευελπιστούν ότι μέσω  όσων έχουν καταγραφεί στο μαύρο κουτί θα μπορέσουν να αντλήσουν επιπλέον στοιχεία για το δυστύχημα. Από τις συνομιλίες που είχαν καταγραφεί στο πρώτο κουτί που είχε βρεθεί σχεδόν αμέσως μετά το δυστύχημα οι ερευνητές συμπέραναν ότι ο συγκυβερνήτης είχε ρίξει σκόπιμα το αεροσκάφος στο βουνό.

Εν τω μεταξύ μόλις χθες η Γερμανία αναθεώρησε προς τα κάτω τον αριθμό των θυμάτων με γερμανική υπηκοότητα στο δυστύχημα.

 «Μετά την εξέταση όλων των πληροφοριών που διαθέτει η ομάδα αντιμετώπισης κρίσεων, πιστεύουμε ότι 72 πολίτες μας βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων της συντριβής του αεροπλάνου της Germanwings», επεσήμανε το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ αρχικά η εκτίμηση ήταν για 75 επιβάτες γερμανικής καταγωγής.

0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΥΛΕΣ

Διεθνή / Η Αντζελίνα Τζολί για τα σημάδια από τη μαστεκτομή: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς ουλές»

«Αν φτάσεις στο τέλος της ζωής σου και δεν έχεις κάνει κάτι μεγάλο, δεν έχεις κάνει λάθη, δεν έχεις προκαλέσει χάος, δεν έχεις ουλές, δεν έχεις ζήσει μια αρκετά γεμάτη ζωή, νομίζω», πρόσθεσε
THE LIFO TEAM