Πλοίο έδεσε στη στάση λεωφορείου

Πλοίο έδεσε στη στάση λεωφορείου Facebook Twitter
1

Ένα πλοίο της γραμμής που συνδέει τη Μυτιλήνη με τα απέναντι παράλια, έδεσε την Κυριακή σε στάση των ΚΤΕΛ στην προκυμαία Μυτιλήνης, με αποτέλεσμα να την καταστρέψει.

Τη ζημιά έκανε όπως φαίνεται, ο καταπέλτης του πλοίου που από λάθος χειρισμό αφού προφανώς δεν εκτιμήθηκε σωστά η απόσταση, καταπλάκωσε τη στάση των ΚΤΕΛ προς έκπληξη περαστικών που φωτογράφησαν το συμβάν.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα αφού κανείς δεν θα ήθελε να σκεφτεί τι θα είχε συμβεί αν υπήρχε κόσμος εκείνη την ώρα που περίμενε στη στάση.

(ρεπορτάζ από lesvosreport.gr/φωτο Ιωσήφ Γαληνός)

Πλοίο έδεσε στη στάση λεωφορείου Facebook Twitter
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Ελλάδα / Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Αύξηση κρατήσεων και απελάσεων μεταναστών στην Ελλάδα το 2024, παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης πρακτικής
LIFO NEWSROOM
ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

Ελλάδα / ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

«Οι εκθέσεις βιβλίου αποτελούν χώρους ελεύθερου διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών», επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια