Στο Ευρωδικαστήριο παραπέμπεται η Ελλάδα για θέμα επεξεργασίας λυμάτων

Στο Ευρωδικαστήριο παραπέμπεται η Ελλάδα για θέμα επεξεργασίας λυμάτων Facebook Twitter
2

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι παραπέμπει την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, γιατί δεν διασφάλισε τη σωστή επεξεργασία των λυμάτων σε πέντε οικισμούς.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, πρόκειται για τους οικισμούς Προσοτσάνη, Δοξάτο, Ελευθερούπολη, Γαλάτιστα και Βαγιά. Ενώ, για τρεις άλλους οικισμούς (Πολύχρονο, Χανιώτη και Δεσφίνα), η Κομισιόν θεωρεί ότι τα στοιχεία που υποβλήθηκαν είναι είτε ανεπαρκή είτε δείχνουν μη συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής, η Ελλάδα προειδοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2010 για τη συγκεκριμένη υπόθεση. «Αν και πολλά από τα αρχικά προβλήματα έχουν έκτοτε αντιμετωπιστεί, το μέγεθος των προβλημάτων που εξακολουθούν να υφίστανται μέχρι σήμερα οδήγησαν την Επιτροπή να παραπέμψει την υπόθεση στο Δικαστήριο της ΕΕ», τονίζει.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάνδρα: Ομόφωνα αθώοι από το Εφετείο οι τρεις κατηγορούμενοι για τις φονικές πλημμύρες

Ελλάδα / Μάνδρα: Ομόφωνα αθώοι από το Εφετείο οι τρεις κατηγορούμενοι για τις φονικές πλημμύρες

Απαλλάχθηκαν από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια η πρώην δήμαρχος Μάνδρας, ο τότε προϊστάμενος της Υπηρεσίας Δόμησης Ελευσίνας και η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής
LIFO NEWSROOM
Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι δοκιμές για την επέκταση έως Καλαμαριά

Ελλάδα / Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι δοκιμές για την επέκταση έως Καλαμαριά

«Έχουν ήδη παραδοθεί 4 από τους καινούργιους συρμούς που θα έρθουν για να καλύψουν και το καινούργιο δίκτυο» αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Να ενημερωθεί ο Έλληνας πολίτης για τα δεκάδες πρόστιμα που πλήρωσε και εξακολουθεί να πληρώνει εξαιτίας τέτοιων βλακωδών ενεργειών από πλευράς της πολιτείας και να αναζητηθούν οι εκάστοτε υπεύθυνοι για να προσαχθούν στη δικαιοσύνη.