Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στον Άδωνη

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στον Άδωνη Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
1

Με μια λιτή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στην καταδίκη της επίθεσης με γκαζάκια στο γραφείο του Α. Γεωργιάδη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Α. Γεωργιάδη» αναφέρει χαρακτηριστικά το γραφείο Τύπου.

Την είδηση μετέφερε ο βουλευτής μέσω Τwitter, γράφοντας: «Καλημέρα. Μόλις ενημερώθηκα ότι άγνωστοι έβαλαν και έσκασε γκαζάκι στο πολιτικό μου γραφείο. Περισσότερα σε λίγο».

Λίγο αργότερα η Θεανώ Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξη της στον Αντ1 όταν ο κ. Βαρβιτσιώτης των κάλεσε να καταδικάσει την ενέργεια είπε ‘οτι «δεν είναι πολιτική απάντηση τα γκαζάκια. Είναι προφανές και ο Άδωνις έχει προκαλέσει εξαιρετικά τον ελληνικό λαό».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια