Ο Άκης «επιστρέφει» στο Πεντάγωνο

Ο Άκης «επιστρέφει» στο Πεντάγωνο Facebook Twitter
4

Τη θέση της βρήκε και πάλι η φωτογραφία του Άκη Τσοχατζοπουλου στην ανακαινισμένη κεντρική πτέρυγα του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

Ο Άκης «επιστρέφει» στο Πεντάγωνο Facebook Twitter

Όπως αναφέρει το Έθνος, οι φωτογραφίες όσων "πέρασαν από το ΥΠΕΘΑ, τοποθετήθηκαν ξανά στο διάδρομο της πτέρυγας, μαζί με αυτή του Άκη Τσοχατζόπουλου. Στον προβληματισμό που ακολούθησε την ανάρτηση, ο κ. Αβραμόπουλος είχε και την απάντηση:  «Στη δημοκρατία οι πράξεις των πολιτικών κρίνονται και ενίοτε καταδικάζονται, η Ιστορία όμως δεν διαγράφεται».

Μάλιστα η εφημερίδα γράφει ότι την «αποκατάσταση» ακολούθησαν πειράγματα των συγκρατουμένων του Άκη στον Κορυδαλλό προς το πρόσωπο του.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Δημοκρατία: Η Ιωάννα Γκελεστάθη παραιτήθηκε - «Πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Ειτε μας αρέσει είτε οχι ο Ακης υπήρξε υπούργος αμύνης, αυτό δεν αλλάζει. Στην τελική επιλογή του ελληνικού λαού ήταν. Ίσως καλά κάνανε και τον κρεμάσανε πάλι έτσι ώστε να μην ξεχάσουμε ποτέ τι λαμόγια ψηφίζαμε τόσα χρόνια και βάλουμε μυαλό.
Κάτι σαν : Να βλέπουν οι νεοι να μαθαίνουν από τους παλιούς !Δες πού ηταν ο Ακης και που βρέθηκε .Να προσέχουμε να μην κάνουμε τα ίδια ή να είμαστε πιο προσεκτικοί ωστε να μην μας πιάσουν - αυτό πιο λογικό μου φαινεται για τους ελληνες πολιτικούς -
Ενταξει παιδια,συμφωνουμε.Καλα κανατε και "αποκαταστησατε την ιστορικη ταξη".Με την προτομη του Ακη,ομως,στην εισοδο του "ελληνικου πενταγωνου",τι γινεται ; Θα αργησετε πολυ να την στησετε ;