Ούρα για ηλεκτρικό στη Νιγηρία

Ούρα για ηλεκτρικό στη Νιγηρία Facebook Twitter
2

Στο Λάγκος της Νιγηρίας, ένα σχολείο πιστεύει πως βρήκε την απάντηση στο χρόνιο πρόβλημα ηλεκτροδότησης που αντιμετωπίζει η χώρα. 

Ο λόγος για μία γεννήτρια, η οποία παράγει ηλεκτρισμό με τη δύναμη των ούρων, μέσω της ηλεκτρόλυσης. Οι μαθήτριες του σχολείου υποστηρίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο δεν κινδυνεύει το περιβάλλον, καθώς το προϊόν της επεξεργασίας είναι η παραγωγή νερού. 

Το σύστημα μετατρέπει τα ούρα σε άζωτο, νερό και υδρογόνο. Το υδρογόνο συνδυάζεται με το σωλήνα νερού, το οποίο στη συνέχεια φιλτράρει τις ανεπιθύμητες χημικές ουσίες. 

Χάρη στην ειδική γεννήτρια ένα λίτρο ούρων αρκεί για να υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έξι ώρες.

Οι νεαροί μαθητές ξόδεψαν μόλις $64 για την πρωτοποριακή εφεύρεσή τους, ενώ βρήκαν και λύση για τη δυσάρεστη οσμή των ούρων, προσθέτοντάς σόδα πλυσίματος.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσείς θα κλωνοποιούσατε το κατοικίδιό σας;

Living / Εσείς θα κλωνοποιούσατε το κατοικίδιό σας;

Από την Μπάρμπρα Στρέιζαντ μέχρι τον Πρόεδρο της Αργεντινής και τον αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι, Όλο και περισσότεροι πληρώνουν πολλές χιλιάδες για να κλωνοποιήσουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια.
THE LIFO TEAM
Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Living / Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Ο Μιμίκος είναι ένας sassy κόκορας έξι μηνών που έχει κλέψει την καρδιά της Αναστασίας, ένα ζώο συντροφιάς που μπορεί να την τρελαίνει στα «κικιρίκου» όλη μέρα, αλλά τη βοήθησε να δει τη ζωή της αλλιώς, και να την αλλάξει.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

σχόλια

2 σχόλια
Αθάνατος Σουρής...Περπατώ και ξεροβήχω και δεν είμαι στα καλά μου, και σιμώνω σ΄ έναν τοίχο για να κάνω τα ψιλά μου. Νάσου κάποιος επιστήμων, Ιπποκράτης πανδαήμων. ΄Ε, τι κάνεις εκεί πέρα – μου φωνάζει – κακομοίρη, μη στους τοίχους .. πίσω ..πίσω, βάλτα μέσα σε ποτήρι, στείλε τα να τ΄ αναλύσω, για να δώ τι κρύβουν μέσα και να ξέρεις τι να τρώς. Τι περίφημος γιατρός ! Θα πηγαίνανε του κάκου… καλά πούτυχες μπροστά μου .. ξέχασα πως τώρα πρέπει να κυττώ και τα ρευστά μου, και θυμήθηκα τα χρόνια που καταμεσίς του δρόμου σκόρπιζα το φώσφορό μου.